Türkiye Katılım Bankasına bankacı alımları yapılacak. Emlakbank ülke genelinde 30'dan fazla yeni şube açılacağını açıkladı. Bankacı olmak isteyen ve yeni mezun olan adaylar yönelik çok sayıda iş ilanları bulunuyor. Bu ilanlara başvuru yapmak isteyen adaylar için ilan detaylarını ve başvuru şartlarına ait detayları aktarıyoruz.

24 Şubat 2020 tarihli açıklanan yeni ilanlara göre bilgi teknolojileri iş sürekliliği kadrosundaki ilanında adaylar yönetişim birimlerinde görevlendirilecekler. Başvuru şartlarında ise; Üniversitelerin mühendislik fakültelerinden mezun olmak ve iyi derecede İngilizce bilmek, daha önce iş sürekliliği konusunda iyi uygulamalara sahip olmak, bu alanda kariyer yapma hedefinde olmak istenilmektedir. Ayrıca ISO22301 LA sertifikasına sahip adaylar ve ilan detaylarında açıklanan diğer özel başvuru şartına sahip adaylar başvuru yapabilirler.

Resmi raporlama iş ilanında ise İİBF bölümlerinden mezun 2 yıl en fazla dört yıl raporlama ve denetim alanında tecrübeli olan, daha önce finansal kurumlara denetiminde bulunmuş olmak, office programlarına hakim olan diğer ilanlara sahip adaylar başvuru yapabilirler.

EMLAKBANK ALIM YAPILACAĞI KADROLAR;

16 kadroda bankacı alımı açıklandı: Sistem Uzmanı, Monitoring Masası, BOA Destek Masası, Genel Başvuru, Engelli Kadrosu, Yeni Mezun, Finansal Raporlama, BT İş Sürekliliği, Resmi Raporlama, BT Bilgi Güvenliği, Gayrimenkul Projeleri Satışı, BT Yardım Masası, Ağ ve Güvenlik Uzmanı, Veri Tabanı Uzmanı, Güvenlik Testi Uzmanı, BT Yönetişim kadrolarında alımlar yapılacağı açıklandı.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK;

Türkiye Emlak Bankasına bankacı, bilişim personeli, yeni mezun adaylara yönelim personel istihdamları Bankanın açıkladığı kariyer portalı üzerinden yapılacak. Adaylar bu ilanlarda istenilen genel ve özel şartlara aşağıdaki link üzerinden öğrenebilirler. İlanlar başvru yapmak ve detaylara erişmek için: https://kariyer.emlakbank.com.tr/ilan/site.aspx

EMLAK BANK HAKKINDA; 1926 yılında Gazi Mustafa kemal Atatürk'ün imzaladığı bankanın kuruluşunda emlak ve eytam ismi ile faaliyetlerine başladı. Ülkemizin ilk konut bankasında inşaat sektöründe ekonomik büyüme ve istihdam gibi önemli ekonomik faaliyetlerde finansman desteği sunuyor.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim