Ülkemizin özel sermayeli bankaları arasında yer alan ve Türkiye'nin dört bir yanında bulunan şubeleri, ATM'leri ile müşterilerine hizmet vermeye devam devam eden Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) uygun faiz oranları ve müşterilerinin beğeneceği kampanyaları ile sıklıkla karşımıza çıkmakta, yatırımlarına devam etmekte ve banka memuru alımlarını da gerçekleştirmektedir.

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) banka memuru alımı ilanlarını kendisi hazırlamakta olup kamuoyuna interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurmaktadır. Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) tarafından yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında yurt geneli çok sayıda banka memuru alımının yapılacağı görülmektedir. Peki detaylar nedir?

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

Alım Yapacak Banka: Türkiye Ekonomi Bankası (TEB)
Açık Pozisyon Sayısı: 70'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK?

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında 70'e yakın pozisyon için yüzlerce personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) hangi pozisyonlar için banka memur ve personel alımı yapılacak?

Kredili Ürünler Tahsilat Yetkilisi
Aktif Satış Temsilcisi
Nakit Yönetimi Operasyon Destek Yetkilisi
Bireysel Müşteri İlişkileri Yönetici / Yardımcısı
KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticisi
Yıldız Müşteri İlişkileri Yöneticisi
İşletme Müşteri İlişkileri Yöneticisi

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Yukarıda belirtilmiş olan kadrolar başta olmak üzere 70'e yakın kadro için yüzlerce banka memur ve personeli alımı yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların aşağıdaki linki takip etmesi ve bu link aracılığı ile başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/QteYHU
TÜM BANKA İLANLARINI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim