Türkiye Ekonomi Bankası bankacılık faaliyetlerini sürdürmek üzere ihtiyacı bulunan kadrolarda çok sayıda personel alımı yapacak. Bilindiği gibi kamu ve özel firmaların Türkiye genelinde şubeleri bulunan 30'dan fazla banka bulunuyor. Buna göre TEB Türkiye Ekonomi Bankası yeni meslek edinmek isteyenleri ve iş arayanların çalışmak istediği önemli bankalar arasında yer alıyor. TEB yayımlamış olduğu personel alım ilanlarını aktarmak istiyoruz.

TEB HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPACAK?

TEB makam şoförü, aktif satış temsilcisi, satış destek yetkilisi, kredi tahsis yöneticisi, insan kaynakları, müşteri ilişkileri temsilcisi, KOBİ müşteri ilişkileri temsilcisi, yazılım geliştirme uzmanı, teb arval, kurumsal şube yetkilisi, teb faktöring hukuk müşaviri, bireysel müşteri yöneticisi, müşteri ilişkileri yöneticisi, makine mühendisi, destek hizmetleri, garaj amiri, şube işlem yetkilisi, kredi destek metodolojileri, filo yönetim uzmanı, aktif satış temsilcisi, bilgi teknolojileri iş analisti, şube asistanı, bölge pos satış temsilcisi gibi pozisyonlarda alımlar yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

TEB başvurularda adayların eğitim düzeyinde en az lise mezunu olmasını, askerlik ile ilişiğinin bulunmaması, görevini sürdürmeye engel sağlık sorunun bulunmaması (engellilik derecesine göre de başvuru yapılabilecek pozisyonlar bulunmaktadır.) ve diğer eğitim ve özel başvuru şartlarını taşımaları istenilmektedir. Başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular kariyer ilan siteleri üzerinden yapılabilecek. Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki linki tarayıcıdan açmaları, üye girişi yapmaları ve son başvuru tarihinden önce başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. İşin olsa mobil uygulamasını indirerek yeni personel alımlarından anında haberdar olabilirsiniz.

İlana erişmek için: https://goo.gl/vWKV55

Mobil uygulamayı indirmek için tıklayın

İŞİN OLSA