Ülkemizin özel sermaye ile kurulan bankaları arasında yer alan ve Türkiye geneli 500 civarı şubesi bulunan Türkiye Ekonomi Bankası TEB hem Türkiye geneli hemde yurt dışı geneli faaliyetlerine uzun süredir devam etmekte yatırımlarını da ara vermeden sürdürmektedir.

Türkiye Ekonomi Bankası TEB yatırımlarını gerçekleştirdiği gibi ihtiyaçlarına göre banka memuru alımı da yapmaktadır. Türkiye Ekonomi Bankası TEB banka memuru alımı ilanları yayımlanmadan önce açık olduğu düşünülen pozisyonlar incelenmekte ve uygun nitelikler belirlenerek kamuoyuna kariyer siteleri aracılığı ile duyurmaktadır. Türkiye Ekonomi Bankası TEB tarafından yeni ilanlar yayımlandı ve banka memuru alımı yapılacağı belirtildi. Peki ilan detayları nedir?

TEB BANKASI İLAN DETAYLARI NEDİR?

Türkiye Ekonomi Bankası TEB iş ilanları için banka memuru alımı gerçekleştirecektir. Buna göre Türkiye geneli 80'e yakın pozisyon için banka memuru alımı yapıldığı görülmekte olup adayların en az lise mezunu olması, kılık kıyafetlerine dikkat ediyor olması, müşteri ilişkilerinde başarılı olması ve sorumluluk sahibi olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir?

POZİSYONLAR NELERDİR?

Türkiye Ekonomi Bankası TEB 80'e yakın pozisyon için banka memuru alımı yapıyor. Peki yayımlanan pozisyonlar nelerdir? TEB Arval - Araç Satın Alma Yetkilisi, Müfettiş Yardımcısı, POS Satış Yetkilisi, Kredi Portföy Yön & Politika.Yönetici Yrd., Aktif Satış Temsilcisi - Adapazarı, Sahte Başvuru İnceleme Yönetici Yard./Yetkilisi, Dönemsel Tanıma ve Projeler Yetkilisi, Satış Destek Yetkilisi, KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Bireysel Müşteri İlişkileri Yönetici / Yardımcısı vb. gibi pozisyonlar için banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Pek adaylar nasıl başvuru yapacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Türkiye Ekonomi Bankası TEB 80'e yakın kadro için banka memuru alımı gerçekleştirmekte olup adayların müracaatlarını gerçekleştirmek için öncelikle https://goo.gl/8mLsZS linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak git ikonuna ya da enter tuşuna basıp ilgili sayfaya ulaşarak müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER BANKA İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim