TCMB bünyesine, 4 farklı ilan üzerinden personel alımları yapılmaktadır. Farklı meslek grupları ve eğitim düzeyleri üzerinden ilanlar yayımlanmıştır. Yayımlanan ilanlarla alakalı bilgilendirmelere haberimizde yer vermeye çalışacağız. Resmi web adresi üzerinden gerçekleştirilen duyuruda; Yönetici Asistanı kadrosuna 10, Uzman Yardımcısı Kadrosuna 50, Denetçi Yardımcısı kadrosuna 10 ve Bilişim Teknolojileri Denetçi Yardımcısı kadrosuna 5 personel alımı yapılacağı aktarılmıştır.

Yönetici Asistanı kadrosu

Bu kadroya başvuracak adayların; İletişim Fakültesinde yer alan programlardan mezun olabileceği Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, Amerikan Dili ve Edebiyatı ya da İngiliz Dili ve Edebiyatı gibi bölümlerden mezun olmaları gerekmektedir. Ayrıca Mütercim Tercümanlık bölümlerinden mezun adayların da başvuru yapma imkanı bulunmaktadır.

Kılavuz için tıklayınız.

Uzman Yardımcısı

Uzman yardımcısı kadrosuna başvuracakların üniversitelerin iktisat, işletme, işletme mühendisliği, finans, matematik, maliye, uluslararası ilişkiler, kamu yönetimi, çalışma ekonomisi, bankacılık ve daha çok sayıda bölümden mezun olmuş olmaları gerekmektedir. Tüm bölümlere ilgili duyurudan erişim sağlanabilmektedir.

Kılavuza erişmek için tıklayınız.

Denetçi Yardımcısı

İtisat, ekonometri, işletme, finans, maliye, çalışma ekonomisi, kamu yönetimi gibi kadrolardan mezun olmaları istenmektedir.

Kılavuz için tıklayın.

Bilişim Teknolojileri Denetçi Yardımcısı

Bilişim Teknolojileri Denetçi Yardımcısı ilanına başvuracakların; bilgisayar mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği, elektronik ve haberleşme mühendisliği, kontrol ve sistem mühendisliği gibi bölümlerden mezun olmaları istenmektedir.

Kılavuz için tıklayınız.

İŞİN OLSA UYGULAMALARIMIZI İNDİRİN, ANINDA BAŞVURUN, HABERİNİZ OLSUN!

İOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim