Türk Ekonomi Bankası (TEB) kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapmaya devam ediyor. Alımlar hakkında bankanın resmi internet sitesinde bulunmakta olan insan kaynakları bölümü aracılığı ile duyuru yapmakta olan Türk Ekonomi Bankası (TEB) interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile açık pozisyonları duyurmakta olup bu kanal üzerinde de başvuruları kabul etmektedir.

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanan açık pozisyonlara bakıldığında Türk Ekonomi Bankası (TEB)'in çok sayıda banka personeli alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımları yapılıyor ve başvuru şartları nedir?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Türk Ekonomi Bankası (TEB) interatif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayınladığı açık pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirecek. Peki hangi pozisyonlar için personel alımları yapılacak?

Kobi Bankacılığı Portföy Yönetmeni
Bireysel Müşteri İlişkileri Yöneticisi
Bilgi Teknolojileri İş Analisti
Bölge KOBİ Kred. Tahsis Yönet./ Yön. Yard.
Mevzuat Yöneticisi / Yönetici Yardımcısı
Uygulama Yönetimi Uzmanı/Uzman Yardımcısı
Makine Mühendisi
Aktif Satış Temsilcisi
POS Satış Temsilcisi

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere Türk Ekonomi Bankası (TEB) 50'ye yakın farklı açık pozisyonlar için çok sayıda banka personeli alımı gerçekleştirecek. Sizde personel alım ilanlarına müracaat etmek ve gerekli pozisyonlar için detayları öğrenmek istiyorsanız aşağıda ki linki takip edebilirsiniz.

https://goo.gl/9Mp6kS
Editör: TE Bilisim