Ülkemizde özel sermaye ile kurulan bankalardan bir tanesi olan ve özellikle son yıllarda mevduat hesaplarına verdiği yüksek faiz oranları sayesinde çok sayıda müşteriyi bünyesine kazandırmış olan Türk Ekonomi Bankası TEB yatırımlarını sürdürmekte olup yeni bölgelere de şube açılışları yapmaktadır.

Ülkemizin özel sermayeli bankalarından birisi olarak bilinen Türk Ekonomi Bankası TEB açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için banka memuru alımı gerçekleştirmekte olup yeni tespit edilen kadrolar için kariyer siteleri üzerinden kamuoyuna iş ilanları yayımlanmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda banka memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Detaylar nedir?

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Türk Ekonomi Bankası TEB kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre dönemsel tanımlama ve projeler yetkilisi, hazine yöneticisi yönetmeni, değişim ve dijitalleşme yöneticisi, veri bilimleri yönetici yardımcısı, şubesi asistanı, KOBİ müşteri ilişkiler yöneticisi, işletme müşteri ilişkiler yöneticisi, engelli genel başvuru, kurumsal kredileri izleme yöneticisi, aktif satış temsilcisi gibi pozisyonlara banka memuru alımı yapılıyor.

ARANAN ŞARTLAR ve NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türk Ekonomi Bankası TEB pozisyonlara göre değişen ancak genel olarak diksiyonu düzgün olmak, kılık kıyafetine önem verir olmak, yazılı ve sözlü iletişim becerisi yüksek olmak, müşteri memnuniyetine önem verir olmak gibi şartları adayda aramaktadır. Başvurular için adayların https://goo.gl/sgKPe1 linkini tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak müracaatlarını bu kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER BANKA İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim