Kariyer siteleri üzerinden yayınladığı çoğu ilanda özel firmaların iş ilanlarının büyük bir kısmını oluşturuyor. Bu özel firmaların içerisinde iş arayan adaylar çok çeşitli kadrolarda istihdam edilebiliyor. İşte Kariyer sitesi üzerinden yayımlanan Türkiye Ekonomi Bankası tarafından banka personeli alımı yapılacağı duyuruldu. Farklı öğrenim kademlerinde farklı pozisyonda istihdam edilmek üzere 3 kişi alacaktır. İşte alıma ve kadrolara ilişkin detaylar…

Banka Personeli Kadroları ve Şartlar

Türkiye’de birçok ilde şubeleri bulunan bankada istihdam edilmek üzere 3 farklı kadroda banka elemanı alımı yapılacaktır. Adayların istihdam edilecekleri kadrolar ise şube işlem yetkilisi, tahsilat yetkilisi ve müdür asistanı ilanı şeklinde yer alıyor.

Şube işlem yetkilisi kadrosuna başvurmak isteyen adayların en az ön lisans mezunu olması, İstanbul Kartal, Gebze ve Tuzla veya Sakarya, İzmit'te ikamet etmekte olması, iletişimi kuvvetli, takım çalışmasına uyum sağlaması, erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş olması gerekmektedir.

Tahsilat personeli alımında en az MYO mezunu olması, MS Office programlarına hakim, telefonda iletişim kurabilen ve yoğun, stresli iş yaşamına ayak uydurabilmesi, takım çalışmasına yatkın olması istenilen şartlardır.

Müdür asistan yardımcısı pozisyonu için ise ilgili lisans bölümlerinden mezun, 5 yıl yönetici asistanlığı deneyimine sahip olma, İngilizceye hakim, yurt dışı yazışmaları yapabilecek olması gerekiyor.

İlgili ilana ulaşmak için adrese tıklayabilirsiniz.

https://www.kariyer.net/firma-profil/teb-turk-ekonomi-bankasi-1126-1370

Editör: TE Bilisim