Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak üzere personel alım duyurusu yayımladı. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası bünyesine Tam Zamanlı olarak çalışacak Sözleşmeli olarak Koruma ve Güvenlik Görevlisi alacak. Adayların çalışacakları yer İdare Merkezi ve Şubeler olacaktır. Buna göre toplamda 30 Güvenlik Görevlisi alınacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası alım süreci, Başvurular, Uygulama Sınavı, Test, Komisyon Mülakatı şeklinde yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası alım yapacağı Güvenlik görevlisi adaylarından, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Herhangi bir başka kurumda sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak şartları aranacaktır.

Arıca adaylardan özel olarak, En az lisns veya Önlisans meunu olmak, 2017 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP1 ve Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak, En az 175cm boyunda olmak, Askerliğini yapmış olmak, Erkek olmak ve Bankanın güvenliğini sağlamasına engel olabilecek bir rahatsızlığı bulunmamak şartları aranır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Başvuru yapacak adaylar başvurularını 04 Aralık 2017 tarihi ile 15 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular son başvuru günü en geç 17:30 a kadar Bankanın Genel Ağ sitesi İnsan Kaynakları sayfasından, istenilen belgeleri yüklemek suretiyle elektronik olarak yapacaklardır. İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim