Çok sayıda banka bünyesine banka memuru personel alımı gerçekleştirilmektedir. Yürütülen banka personeli alımı için adayların taşıması gereken şartlar, başvuru bilgileri ve başvuru adresleri haberimizde yer alacaktır. Yayımlanan ilanlara yönelik tüm bilgilendirmelere aşağıdan göz atabilir, detaylara ulaşabilirsiniz.

Bankalara personel alımı

Bankalar bünyesine, farklı meslek grupları ve kadrolarına yönelik personel alımları yapılmaktadır. Bu alımlarda adayların belirtilen bölümlerden mezun olmaları, banka tarafından daha önce uygulanan bir personel alım sınavında başarısız olmamaları, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış, başka banka bünyesindeki görevinden disiplinsizlik suçu nedeniyle uzaklaştırılmamış, kendini geliştirmeye açık, yoğun çalışma temposu bulunan şubelerde görev almayı kabul edecek ve görevini icra edebilecek, sağlık problemi bulunmayan, takım çalışmasına yatkın olan, askerlik hizmetini tamamlamış, kendisine verilecek görevi zamanında yerine getirebilecek olmak, mesleki sorumluluk bilinci yüksek, dış görünüşüne özen gösteren, iletişim becerisi gelişmiş ve güleryüzlü çalışmayı benimsemiş, temsil yeteneği bulunan kişiler olmasının yanı sıra, mesleki bilgi ve tecrübesi bulunan, yeni mezun ya da deneyimsiz adaylar için aranan şartları taşıyan, bilgisayar kullanımını iyi derecede bilen, uygulanacak sözlü veya yazılı sınavlarda başarılı olabilecek kişiler olması istenmektedir. Bu bağlamda ilanlarını yayımlayan bankalar Akbank, Garanti Bankası, Finansbank, İş Bankası gibi çok sayıda bankalardır. Tüm ilanlara ulaşmak için bankaların kariyer sayfaları ziyaret edilmeli ve detaylı bilgilere erişim sağlanmalıdır. Bankaların İnsan Kaynakları bölümü üzerinde, açık iş ilanları bölümlerinden bu bilgilere erişim sağlanabilmektedir.

Tüm banka personeli alım ilanları cep telefonunuza bildirim olarak gelsin isterseniz mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da bizi takip edip, ilanlara ulaşmak için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim