Şekerbank Türkiye Geneli Personel Alımı

Şekerbank, 1953 senesinde şeker pancarı üreticisinin finansan ihtiyacını karşılamak amacıyla Pancar Kooperatifleri Bankası adı altında kurulmuştur. 1993 yılında banka yapısına geçmiş ve 1997 senesinde de hisselerini halka açmıştır. Şekerbank günümüzde 312 şubesi, 11 bölge müdürlüğü ve 1 yurtdışı temsilciliği bulunana şekerbank bünyesinde bulunana 4 bin üzerinde personeli ile daha da büyüektedir.

Sizde Şekerbank bünyesine katılarak büyümesine yardımcı olabilir ve kendi adınızada yapabileceğiniz en iyi seviyede kariyer olanağı yakalamış olursunuz. Şekerbank Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda Müfettiş yardımcısı olarak görev yapacak Müfettiş Yardımcılarını aramaktadır. 

Şekerbank bünyesine dahil edeceği Müfettiş Yardımcısı adaylarından şu nitelikleri aramaktadır:

     - Bayan Adaylar için 26, Erkek adaylar için 28 yaşını doldurmamış adaylar,

     - Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olan adaylar,

     - Sağlık Durumunun yurdun her yerinde çalışmaya ve yolculuk yapmaya uygun olan adaylar,

     - Herhangi bir kuruma zorunlu hizmet yükümlülüğü olmayan adaylar,

     - Erkek Adaylar için askerliğini bitirmiş olmaı veya 2 yıl tecilli olan adaylar, 

     - Son iki yıl içerisinde İngilizce seviye tespit; TOEFL sınavından en az 70 puan, TOEIC sınavından en az 700 puan veya YDS sınavından en az 75 puan almış olduğunu belgeleyebilmek.

Bu niteliklerde olan adayların başvurularını işleme alınarak iletişim kurulur.

Şekerbank bünyesindeki Müfettiş Yardımcıları, Bankanın tüm birim,Şube ve konsolidasyona tabi ortaklıkları nezdinde teftiş, inceleme ve soruştırma faliyetlerini yürütür. 

Başvuruda bulunan adayların değerlendirme süreci, Genel Yetenek, genel Kültür sınavında başarılı olan adaylar birebir mülakat ve kompozisyon dahil olacaklardır.

Şekerbank Müfettiş Yardımcısı alımı ilanına başvuruda bulunacak adaylar Buraya Tıklayarak başvurularını gerçekleştirebilir ve daha ayrntılı bilgi alabilir.

Editör: TE Bilisim