Ülkemizin en çok müşteri potansiyeline sahip ve yaptığı kampanyalar ile müşterileri hızlı bir şekilde çeken sayılı bankalardan olan Şekerbank açık pozisyonları için şubelerinde ve genel müdürlüklerinde istihdam etmek üzere banka memuru ve personeli alımı yapıyor. Yine Şekerbank yurt geneli şube açılışları ve yatırımlarını da sürdürmektedir.

Şekerbank memur alımı ilanları kurum tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara göre 10'a yakın kadro için memur alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

ŞEKERBANK İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Banka: Şekerbank
Açık Pozisyon Sayısı: 10'a Yakın
Alım Yapılacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Eğitim: Üniversite

Yukarıda Şekerbank memur alımına ilişkin bilgiler verilmiştir. Peki hangi pozisyonlar için memur alımı yapılacak.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Şekerbank açık pozisyonları için memur alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Buna 10'a yakın kadro için memur alınacağı görülmektedir. Peki alım yapılacak pozisyonlar hangileridir?

KOBİ Bankacılığı Müşteri Temsilcisi
Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilcisi
Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcisi
İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi
Karaman Şubesi Gişe İşlemleri - Yetkili Yardımcısı

Yukarıda Şekerbank'ın alım yapacağı kadrolar verilmiştir. Bu pozisyonlar için memur alımı yapılacak. Peki başvurular nasıl yapılacak. Buna göre aşağıdaki linki takip edecek olan adaylar müracaatlarını buradan yapabilir.

https://goo.gl/okAXfb  
DİĞER BANKA İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim