Ülkemizin önemli bankaları arasında yer alan ve yurt geneli yüz binlerce müşteriye sahip olan Şekerbank müşteri hacmini büyütebilmek için yeni çalışmalar yapmakta, uygun faiz oranları ile hizmetler vermekte ve banka memuru alımları da gerçekleştirmektedi.r

Şekerbank memur ve personel alımı ilanları kurum tarafından hazırlanmakta olup ilanları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda memur ve personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki pozisyonlar nedir, detaylar nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Banka: Şekerbank
Açık Pozisyon Sayısı: 40'a Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALINACAK POZİSYONLAR

Yukarıda Şekerbank ilan detayları hakkında bilgi verilmiş olup alım yapılacak pozisyonların bir bölümü aşağıda verilmiştir.

İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi
Network Sistem Uzmanı
Strateji ve Organizasyon Yetkilisi
Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilcisi
Bölge Krediler Uzmanı
KOBİ Bankacılığı Müşteri Temsilcisi
Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcisi
Bölge Kredi Tahsis Yönetmen / Yönetmen Yardımcısı

Yukarıda Şekerbank'ın alım yapacağı pozisyonların bazıları verilmiştir. Toplam 40'a yakın farklı pozisyon için memur alımı yapılacaktır. Peki alım yapılacak başvurular nasıl yapılabilir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Şekerbank'ın personel alımına ilişkin detaylar yukarıda verilmiştir. Peki adaylar Şekerbank memur alımına başvurularını nasıl yapacak. Buna göre aşağıdaki linki adayların takip etmesi ve müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/XmFgMe
DİĞER BANKLA İLANLARINI BURADAN TAKİP EDİNİZ

Editör: TE Bilisim