Şekerbank ülkemizin bankacılık sektörünün öncü bankalarından bir tanesidir. Çiftçi ve işçiye özel kampanyaları ile yeni müşteriler çekmeye devam etmekte olan Şekerbank açık pozisyonların doldurulması ve müşteri memnuniyetinin artması için memur alımları gerçekleştirmeye devam ediyor.

Şekerbank memur alım ilanları açık pozisyonların tespit edilmesi ile interaktif iş ilanları sitelerinden kamuoyuna duyurulmaktadır. Şekerbank tarafından kamuoyuna yeni duyurulmuş olan memur alım ilanlarına bakıldığında 25'e yakın memur personel alım ilanının yayımladığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor.

DETAYLAR

Alım Yapacak Banka: Şekerbank
Açık Pozisyon Sayısı: 25'e Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILIYOR


Şekerbank ilan etmiş olduğu 25'e yakın pozisyon için banka şubelerinde ve genel müdürlüklerde çalışacak memur alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor.
Mobil Satış Temsilcisi
Gişe İşlemleri - Yetkili Yardımcısı
Ticari Bankacılık Müşteri Temsilcisi - Kartal
İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi 
Ticari Bankacılık Müşteri Temsilcisi
Kobi Bankacılığı Müşteri Temsilcisi-Merter
BT Güvenlik Uzmanı
Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilcisi

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta çok sayıda farklı pozisyon için Şekerbank memur alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir. Buna göre aşağıda ki linki takip edecek olan adaylar hangi pozisyon için aranan niteliklerin ne olduğunu öğrenebilir ve başvurularını aynı kanal üzerinden gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/okAXfb
DİĞER BANKA İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim