Ülkemizde uzun yıllardır faaliyet göstermekte olan Şekerbank kendi bünyelerinde bulunan şube ve müdürlükler için banka memuru alımları gerçekleştirmektedir. Şekerbank banka memuru alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olup kamuoyuna duyurulması için interaktif iş ilanları sitelerinden yayımlanmaktadır.

Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Şekerbank'ın çok sayıda banka memuru alımı yaptığı görülmektedir. Peki Şekerbank hangi pozisyonlar için alım yapacak ve memur alımına ilişkin detaylar nedir?

İLAN BİLGİSİ NEDİR

Alım Yapacak Banka: Şekerbank
Alınacak Memur Sayısı: Çok Sayıda
Farklı Pozisyon Sayısı: 30'a Yakın

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK?

Şekerbank çok sayıda pozisyon için kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak?

Ticari Bankacılık Müşteri Temsilcisi
İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi
Krediler Ürün Yönetimi Yönetmeni
Strateji ve Organizasyon Yetkilisi
Kurumsal İletişim Medya Yönetmeni
Kobi Bankacılığı Müşteri Temsilcisi
Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilcisi
Kurumsal İletişim Yetkilisi

Yukarıda Şekerbank'ın alım yapacağı banka memuru pozisyonlarından bir kısmı verilmiştir. Peki adaylar ilgili pozisyonlara nasıl başvuru yapabilir?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Şekerbank memur ve personel alımı ilanı başvurularını yapmak isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi gerekmektedir. Bu link aracılığı ile tüm pozisyonlar görüntülenebileceği gibi yine başvurular da yapılabilir.

https://goo.gl/XmFgMe
DİĞER BANKLA İLANLARINI BURADAN TAKİP EDİNİZ