Bilindiği gibi Şekerbank 1953 yılında Eskişehir ilinde “Pancar Kooperatifleri Bankası A.Ş.”  ismiyle kurulan ve merkezi Ankara iline taşıyarak Şekerbank ismi ile halka arz edilen Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer edinmeyi başardı. Bir çok bankacı adayının çalışmak istediği bankalardan bir tanesi olan Şekerbank, kariyer imkanları ve yeni mezun olanlara sunduğu iş imkanları ile bankacılık alanında tecrübe edinme imkanı sunuyor. Şekerbank personel alımı yapmaya devam ediyor. İnsan kaynakları sayfasından yapmış olduğu iş tanımlarıyla kariyer ilan siteleri üzeriden başvuru alan Şekerbank şubelerde hangi pozisyonlarda görev alabilirsiniz?

HANGİ UNVANLARDA ALIM YAPIYOR?

Şubelerde; Gişe Yetkili Yardımcısı, Müşteri Temsilcisi, Mikro Finansman Görevlisi unvanlarında yapılan alımlara en az lisans mezunları tercih ediliyor. Genel Müdürlükte ise Müfettiş yardımcısı ve Management Trainee kadrolarında ise iyi derece İngilizce bilgisine sahip olan adaylar genel müdürlükteki pozisyonlarda görev alabilirler.

BAŞVURU İÇİN

Şekerbank yeni mezun bankacı adaylarını da başvurularını kabul ederek işe alım yapıyor. Bir çok unvanda yapılan alımlara Şekerbank insan kaynakları sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Adayların işe alım başvurularında adayların başvuru formunu doldurmaları istenilmektedir. Deneyimli bankacı alımlarında ise adayların en az 2 yıl tecrübeli olması istenilmektedir.

Başvuru için: https://goo.gl/5mUW4e

Editör: TE Bilisim