Ülkemizde uzun süredir faaliyetlerini sürdüren ve özellikle müşteri hacmini geliştirmek için son yıllarda yaptığı özel promosyonlar ile adından sıklıkla bahsettirmek de olan Şekerbank açık pozisyonları için memur ve personel alımlar sürdürmekte olup yine yatırımlarına da devam etmektedir.

Şekerbank'ın memur ve personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olup kamuoyuna duyurulması için interaktif iş ilanları sitelerine gönderilmektedir. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda memur alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır ve detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Alım Yapacak Banka: Şekerbank
Açık Pozisyon Sayısı: 35'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Yukarıda Şekerbank ilan detayları hakkında bilgi verilmiş olup alım yapılacak pozisyonların bir bölümü aşağıda verilmiştir.

İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi
Network Sistem Uzmanı
Strateji ve Organizasyon Yetkilisi
Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilcisi
Bölge Krediler Uzmanı
KOBİ Bankacılığı Müşteri Temsilcisi
Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcisi
Bölge Kredi Tahsis Yönetmen / Yönetmen Yardımcısı

Yukarıda Şekerbank'ın alım yapacağı pozisyonların bazıları verilmiştir. Toplam 35'e yakın farklı pozisyon için memur alımı yapılacaktır. Peki alım yapılacak başvurular nasıl yapılabilir.

BAŞVURULAR

Şekerbank'ın memur ve personel alımı ilanlarına ilişkin yukarıda gerekli bilgiler verilmiş olup adaylar başvurularını aşağıdaki link üzerinden gerçekleştirecektir. Yine adaylar başvurularını yaparken ilgili niteliklere dikkat etmesi gerekmekte olup bu link üzerinden tüm pozisyonlar görüntülenebilmektedir.

https://goo.gl/XmFgMe
DİĞER BANKLA İLANLARINI BURADAN TAKİP EDİNİZ

Editör: TE Bilisim