Şekerbank açık bulunan pozisyonlar için banka personel alımları yaparak müşteri memnuniyetini artırmaya ve şubelerde işlemlerin hızlı gerçekleşmesini istemektedir. Personel alımları hakkında resmi internet sitesinde bulunan kariyer / insan kaynakları bölümü aracılığı ile bilgi ermekte olan Şekerbank yine interaktif iş ilanları siteleri aracılığı personel alımı yaptığını duyurmaktadır.

Şekerbank interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile açık pozisyonlarını ilan etti. İlan edilen açık pozisyonlar için çok sayıda banka personel alımı yapılıyor. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Şekerbank interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile bünyelerinde ki açık pozisyonlarını duyurdu ve bu kanal üzerinden müracaatları kabul etmeye başladı. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak.

Kart ve Üye İşyeri Muhasebe Yönetmen Yardımcısı
BT Kalite Uzmanı
Nakit Yönetimi ve Sigorta Operasyonları Yetkilisi
Kart ve Üye İşyeri Güvenlik Yetkilisi
POS Operasyonları Yetkilisi
GDA Bölge İstihbarat Yönet./ Yönet. Yrd/ Yetkili
Ticari Bankacılık Müşteri Temsilcisi - Kartal
Ticari / KOBİ Müşteri Temsilcisi
Tarım Kredileri Ve Projeleri Yetkilisi

Şekerbank yukarıda bulunan pozisyonlar başta olmak üzere 15'e yakın farklı pozisyon için banka personeli alımı yapacak. Müracaat etmek isteyen adayların başvurularda istenen niteliklere sahip olması gerekmektedir. Başvuru ve detaylar için aşağıda ki linki takip ediniz.

https://goo.gl/JApjAa
Editör: TE Bilisim