Ülkemizin önde gelen bankalarından bir tanesi olan Şekerbank kendi bünyelerinde ki boş pozisyonları için personel alımları yapmaya devam ediyor. Söz konusu banka alım ilanları hakkında resmi internet sitesinde bulunan kariyer / insan kaynakları bölümü aracılığı ile bilgi verdiği gibi yine internet ortamından da açık pozisyonları hakkında bilgi vermektedir.

Şekerbank interaktif iş ilanları siteleri aracılığı 20'den fazla pozisyon için personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için Şekerbank personel alımı yapacak.

Açık Pozisyon Sayısı: 20'den Fazla

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN PERSONEL ALINACAK


Şekerbank internet ortamından 20'den fazla pozisyon için personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için Şekerbank memur personel alımı yapacak.

İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi
Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcisi
Kobi BankacılığıTemsilcisi
BT Kalite Uzmanı
Kart ve Üye İşyeri Muhasebe Yönetmen Yardımcısı
Nakit Yönetimi ve Sigorta Operasyonları Yetkilisi
POS Operasyonları Yetkilisi
İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi - Silivri
Ticari / KOBİ Müşteri Temsilcisi
Tarım Kredileri Ve Projeleri Yetkilisi

Yukarıda bulunan pozisyonlar başta olmak üzere 20'den fazla pozisyon için personel alınacak. Peki nasıl müracaat edilir?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR

Şekerbank 20'den fazla pozisyon için banka memur personel alımı yapacak. Peki müracaatlar nasıl yapılacak. Aşağıda ki linke girerek adaylar gerekli pozisyonlar için aranan nitelikler hakkında bilgi sahibi olabilir ve müracaatlarını aynı kanal üzerinden yapabilir.

https://goo.gl/JApjAa
Editör: TE Bilisim