Ülkemiz de faaliyetlerini sürdüren ve işçi, çiftçi, kobiler için sunduğu cazip kampanyalar ile müşteri çekmeyi başarmakta olan Şekerbank açık pozisyonları için banka memuru alımı gerçekleştirmeye devam etmektedir.

Şekerbank tarafından hazırlanmakta olan banka memuru ilanları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara göre Şekerbank'ın 30'a yakın ilan için banka memuru alımı yapacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Banka: Şekerbank
Açık Pozisyon Sayısı: 30'a Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILIYOR


Şekerbank ilan etmiş olduğu 30'a yakın pozisyon için banka şubelerinde ve genel müdürlüklerde çalışacak memur alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor.

Mobil Satış Temsilcisi
Gişe İşlemleri - Yetkili Yardımcısı
Ticari Bankacılık Müşteri Temsilcisi - Kartal
İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi 
Ticari Bankacılık Müşteri Temsilcisi
Kobi Bankacılığı Müşteri Temsilcisi-Merter
BT Güvenlik Uzmanı
Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilcisi

Yukarıda ki pozisyonlar başta 30'a yakın pozisyona Şekerbank tarafından memur alımı gerçekleştirilmektedir. Peki adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir.

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Şekerbank'ın ilan etmiş olduğu 30'a yakın kadroya müracaat etmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip ederek pozisyonlar için aranmakta olan nitelikler hakkında bilgi sahibi olması ve müracaatlarını da yine aynı kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/okAXfb
DİĞER BANKA İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim