Türkiye'nin özel bankaları arasında bulunan gibi Finansbank İŞKUR üzerinden iki farklı kadroda 65 personel alımı gerçekleştirilecek.

Erzurum, Hatay, Sakarya, İstanbul İllerinde çalışacak olan bu personellerin, pazarlamacı satış danışmanı görevlerin sürdürecekler.

PAZARLAMACI ALIMI; Finansbank'ın satış Konusunda kariyer yapmayı hedefleyen adayları görünüş olarak ikna becerisinde yüksek seyahat engeli bulunmayan erkek adayların askerliğini yapmış olmaları şartı ile bay ya da bayan personel alımı yapılacak.

SATIŞ DANIŞMANI ALIMI; İskenderun Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan ilanda ise kredi kartı ve bireysel bankacılık ürünlerinin sahada satışını gerçekleştirmek üzere en az 2 yıllık önlisans mezunu ya da devam etmeyen üniversitelerde eğitim öğrencisi adaylar başvuru yapabilirler. Satış ve pazarlama Konusunda kariyer yapmaya hedef edinmiş, yaş aralığında 28 yaşını geçmeyen, iletişim ve ikna becerisinde yüksek, erkek adaylar için askerliğini 2 yıl tecil ettirmiş ya da tamamlamış, ikametgah şartlarında Hatay'ın İskenderun Antakya ilçelerinde ikametgah edebilecek durumda olan ya da iş gereği çevre illere gidiş geliş yapabilecek, esnek alışmaya uyumlu adaylar başvurularını gerçekleştireceklerdir.

FİNANSBANK İLAN DETAYLARI;

Sakarya ilinde görev almak isteyen en az lise ve dengi okullardan mezun, satış danışmanı alınlarındaki başvuru şartlarına göre ya şartında 28 yaşını geçmemiş, müşterilerle iletişim ikna becerisinde bulunabilecek, ekip çalışmasına yatkın, askerliğini tamamlamış, 2 yıl tecil ettirmiş, esnek çalışma şartlarına uyum sağlayabilecek adaylar başvuru yapabilirler.

Diğer bir ilan ise İstanbul Şişli Hizmet Merkezi tarafından açıklandı. Bu alımda 50 kişilik satış danışmanı alımı yapılacak. Adaylarda herhangi bir tecrübe şartı istenmiyor. Eğitimde en az lise ve dengi okullardan mezun olmak gerekiyor. Başvurular için İlan numarası bu şekildedir.

Editör: TE Bilisim