Ülkemizde hizmetlerine uzun zamandır devam etmekte olan QNB Finansbank açık pozisyonları için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Finansbank, QNB firmasına satılmadan önce genel olarak alım ilanlarını interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurmaktaydı ancak QNB firması personel alımlarını resmi internet sitesinden duyurmayı tercih etmektedir.

QNB Finansbank'ın resmi internet sitesi incelendiğinde 22 Mart 2017 tarihi itibari ile ve geçmiş tarihlerde de yayımlanan pek çok personel alım ilanı bulunmaktadır. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak ve detaylar nedir?

Alım Yapacak Kuruluş: QNB Finansbank

Farklı Pozisyon Sayısı: 6

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


QNB Finansbank yayımlamış olduğu pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirecek. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak.

MÜŞTERİ GERİ KAZANIM VE TUTMA GÖREVLİSİ
TELE SATIŞ GÖREVLİSİ
İSTANBUL TELEFON BANKACILIĞI MÜŞTERİ DANIŞMANI
ELEKTRİK TEKNİKERİ
BİREYSEL SATIŞ TEMSİLCİSİ
ENPARA.COM MÜŞTERİ DANIŞMANI

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için QNB Finansbank banka personeli alımı yapacaktır. Peki ilanlara nasıl müracaat edilir?

NASIL BAŞVURU YAPILIR

QNB Finansbank'ın yayımlamış olduğu 6 farklı pozisyona adaylar nasıl müracaat edebilir. Yazının sonunda verilmiş olan linki takip edecek olan adaylar ilgili pozisyonlar için aranan şartları öğrenebilir ve yine aynı kanal üzerinden müracaatlarını adaylar gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/jKVQRo
Editör: TE Bilisim