Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdüren kamu ve özel banka sayısı 35'e yükseldi. Özellikle özel bankalar açıkladığı farklı eğitim düzeylerindeki eleman alımlarında başvurularda lise mezunu olan adaylar başvuru yapabiliyor. Herhangi bir bölümden mezun olan ve iş arayışında bulunan ya da meslek edinme durumunda bulunan adaylar, kamu ile özel bankaların açtığı farklı kadrolardaki bankacı alımlarına başvuru yapabilirler. Hatta Üniversite öğrencileri için 3. ve 4. sınıf devam zorunluluğu olmayan haftanın 3-4 günü çalışabilecek adaylar içinde çok sayıda personel alıyor. Bu ilanları işin olsa ekibi olarak aktarmaya devam ediyoruz. QNB Finans Bank hangi kadrolarda personel alımı yapacak?

Banka Tele Satış Görevlisi, Müşteri Geri Kazanım Ve Tutma Görevlisi,  Telefon Bankacılığı Müşteri danışmanı, Perakende Krediler Merkezi İzleme Görevlisi, Enpara Com Çözüm Merkezi Müşteri Danışmanı, Enpara Com Saha Müşteri Danışmanı, Bireysel Saha Satış Temsilcisi, Tüzel Saha Satış Temsilcisi kadrolarında alımlar yapılacak. 

ÖNLİSANS MEZUNU ALIMLAR;

Telefon Bankacılığı müşteri danışmanı alımlarında 28 yaşını aşmamış, ekip çalışmasına yatkın olan müşteri odaklı, iletişim ve ikna kabiliyeti yüksek, erkek adayların askerliğini tamamlamış yada 2 yıl ertelemiş, bankanın daha öneki ilanlarına başvuru yaparak mülakat aşamasında elenmemiş olmak gerekmektedir. 

LİSE MEZUNU ALIMLAR;

Bireysel ya da tüzel saha danışmanı alımlarında ie en az lise mezunu olmak ve satış konusunda kariyer yapma hedefinde olan iletişim becerisi yüksek 30 yaşını aşamamış olan, erkek adayların askerliğini yapmış ya da 2 yıl tecil ettirmiş olması gerekmektedir. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adaylar QBNB Finansbank saha danışmanı, müşteri temsilcisi gibi kadrolardaki personel alımlarına başvurular elektronik ortamda yapılabilecek. Bunun için http://bit.ly/2vu6HDO bağlantısını yeni tarayıcıdan açmak gerekmektedir.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim