Ülkemizde uzun yıllardır hizmet vermekte olup ve yabancı sermaye ile kurulmuş olan QNB Finansbank aralıklarla bünyelerindeki açık pozisyonların doldurulması için banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Buna göre bir süredir engelli kadrosu için her hangi bir ilan yayımlamayan QNB Finansbank Türkiye İş Kurumu aracılığı ile Aydın ili için engelli düzeyinde banka memuru alımı yapacağını duyurdu. Şu an Türkiye'de 538 banka ile hizmet vermekte olan QNB Finansbank, Aydın ilinde bulunan şubesi için engelli düzeyinde büro memuru alımı yapacak. Peki başvuru tarihi nedir, aranan şartlar nelerdir?

BAŞVURU ŞARTLARI ve TARİHİ

QNB Finansbank Aydın ili için engelli büro memuru allımı yapıyor. Peki aranan şartlar nelerdir, kimler başvurabilir ve başvuru tarihleri nedir? QNB Finansbank'ı engelli büro memuru alımına başvurabilmek için Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, en az lise mezunu olmak, 7.01.2002 - 10.12.1989 tarihleri arasında doğmuş olmak şartı aranmakta olup başka her hangi bir ek talep aranmamaktadır.

Müracaat tarihleri yeni başlamış olup adayların en son 7 Ocak 2020 tarihine kadar başvurması gerekmektedir. Başvurularını yapmak isteyen adayların ise [email protected] mail adresine yapması gerekmektedir. İlgili mail adresine adayların kendi öz geçmişlerini içeren mail atması gerekmektedir. Lütfen sadece ilgili mail adresine CV ile başvurularınızı gerçekleştiriniz. Yine adaylar İŞKUR aracılığı ile detaylı bilgi edinebilir. CV nasıl hazırlanacağını bilmeyen adayların hemen aşağıdaki linki takip etmesi gerekmektedir.

CV NASIL HAZIRLANIR?

CV MAİL İLE NASIL GÖNDERİLİR?

Editör: TE Bilisim