QNB Finansbank, resmi internet sitesi ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile personel alımı yapacağını duyurmakta olduğu gibi açık pozisyonlarda belirtmekte ve başvuruları bu kanal üzerinden kabul etmektedir. Yeni yayımlanmış olan ilanlar incelendiğinde QNB Finansbank'ın kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki QNB Finansbank hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor ve aranan şartlar nedir?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılıyor

QNB Finansbank resmi internet sitesinde bulunan açık pozisyonlar bölümü aracılığı ile personel alımı yaptığı kadroları duyurmaktadır. Yeni alım ilanlarına bakıldığında QNB Finansbank'ın personel alımı yaptığı görülmekte olup hangi pozisyonlar için alım yapılmaktadır?

ENPARA.COM MÜŞTERİ DANIŞMANI
LEKTRİK TEKNİKERİ
BİREYSEL SATIŞ TEMSİLCİSİ
HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ YÖNETİM KURULU SEKRETERYASI YETKİLİ YARDIMCISI
ÇAĞRI MERKEZİ YETKİLİSİ
TÜZEL SATIŞ GÖREVLİSİ

Yukarıda bulunan pozisyonlar QNB Finansbank'ın resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurulmuştur. Adaylar bu pozisyonlar için başvuru yapabilmekte olup her kadro için ayrı ayrı nitelikler ve şartlar aranmaktadır. Bu şartlara adayın uyum sağlaması gerekmekte olup başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda belirtilmiş olan linki takip etmesi ve gerekli formları doldurması gerekmektedir.

https://goo.gl/jKVQRo
Editör: TE Bilisim