QNB Finansbank kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere her sene yüzlerce personel alımı yapmaya devam ediyor. Boşalan kadrolar için yeni alımlar yapılmakta olup genel olarak alımlar Finansbank'ın resmi internet sitesinde bulunan ailemize katılın sekmesinde bulunmaktadır. Günlere göre boşalan kadrolar için duyurular yayımlanmakta olup bugün ve eski ilanlar incelendiğinde QNB Finansbank'ın personel alımı yapacağı görülmektedir. Peki QNB Finansbank hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak? Başvuru şartları nedir?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

QNB Finansbank resmi internet sitesi aracılığı ile ilan edilen kadrolara göre personel alımı yapılacağı öğrenildi. Peki QNB Finansbank hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak? Yayımlanan ilanlara göre;

ENPARA.COM MÜŞTERİ DANIŞMANI
HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ YÖNETİM KURULU SEKRETERYASI YETKİLİ YARDIMCISI
Bireysel Satış Temsilcisi
Çağrı Merkezi Görevlisi
ELEKTRİK TEKNİKERİ
Engelli Personel
Tüzel Satış Temsilcisi

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar bugün ve 2017 yılı içerisinde yayımlanan pozisyonlardır. Her pozisyonlar için ayrı ayrı nitelikler ve eğitim şartları istenmekte olup adayların kadrolara göre lise, önlisans veya lisans mezunu olunması istenmektedir. Eğer sizlerde QNB Finansbank bünyesinde istihdam etmek istiyor ve kadrolarda aranan şartları incelemek ona göre müracaat yapmak istiyorsanız aşağıda ki linki takip edebilirsiniz.

http://www.qnbfinansbank.com/insan-kaynaklari/ailemize-katilin/is-ilanlari-ve-basvuru.aspx
Editör: TE Bilisim