Ülkemizin önde gelen özel bankaları arasında yer almakta olan QNB Finansbank açık pozisyonlar için kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda banka personeli alımı gerçekleştirmektedir. Açık pozisyonları diğer bankaların yaptığı gibi interaktif iş ilanları sitelerinde yayımlamak yerine QNB Finansbank resmi internet sitesinde duyurmaktadır.

QNB Finansbank'ın resmi internet sitesinde bulunmakta olan ailemize katılın / insan kaynakları bölümü aracılığı ile açık pozisyonlar duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı gerçekleştirileceği görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak?

Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alınacak

QNB Finansbank resmi internet sitesinde bulunan ailemize katılın sayfası aracılığı ile açık pozisyonları duyurmaktadır. Peki yeni yayımlanan açık pozisyonlara bakıldığında hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

ENPARA.COM MÜŞTERİ DANIŞMANI
ELEKTRİK TEKNİKERİ
BİREYSEL SATIŞ TEMSİLCİSİ
ÇAĞRI MERKEZİ GÖREVLİSİ (EMEKLİLER)
TÜZEL SATIŞ TEMSİLCİSİ
GENEL BAŞVURU

Yukarıda bulunmakta olan pozisyonlar için QNB Finansbank kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere banka personeli alımı gerçekleştirmektedir. Yine uygun pozisyon bulamayan adaylar genel başvuru adı altından öz geçmişlerini QNB Finansbank'a göndererek iş talebinde bulunabilirler. Müracaat etmek isteyen adaylar aşağıda yer alan siteyi takip edebilir.

https://goo.gl/jKVQRo
Editör: TE Bilisim