QNB Finansbank her sene açık pozisyonlar için çok sayıda banka personeli alımı yapmaktadır. Alımlar hakkında interaktif iş ilanları sitelerini kullanmak yerine resmi internet sitesinde duyuru yayımlamakta olan QNB Finansbank resmi internet sitesinde bulunan ailemize katılın, insan kaynakları, iş başvurusu bölümü aracılığı ile açık pozisyonlarını duyurdu.

QNB Finansbank'ın resmi internet sitesi aracılığı ile yapılan duyuru ile farklı pozisyonlar için personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirilecek.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

QNB Finansbank yayımlamış olduğu açık pozisyonlar için banka memur personel alımı gerçekleştirecek. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak. Yayımlanan ilanlara göre;

ENPARA.COM MÜŞTERİ DANIŞMANI
ELEKTRİK TEKNİKERİ
BİREYSEL SATIŞ TEMSİLCİSİ
ÇAĞRI MERKEZİ GÖREVLİSİ (EMEKLİLER)
TÜZEL SATIŞ TEMSİLCİSİ
GENEL BAŞVURU

Yukarıda verilmiş pozisyonlar için QNB Finansbank kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere banka memur personeli alımı yapacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK

QNB Finansbank yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için banka memur personel alımı yapıyor. Peki alım ilanına nasıl başvuru yapılır?
Adayların aşağıda verilmiş olan linki takip etmesi ve uygun pozisyonlara girerek gerekli nitelikleri öğrenmesi gerekmektedir. Niteliklere göre uyum sağlamakta olan adaylar QNB Finansbank'ın insan kaynakları bölümü araclığı ile müracaatlarını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/jKVQRo
Editör: TE Bilisim