Ülkemizde faaliyet gösteren 35 kamu ve özel bankalardan bir tanesi olan QNB Finans Bankasına yeni personel alımları yapılacağı açıklandı. İŞKUR üzerinden açıklanan ve başvuruları başlayan banka personel alımı başvuru şartları ve başvuru detayları şu şekilde olacak.

SATIŞ DANIŞMANI;

Satış danışmanı uzmanı alımlarında daimi sürede 4 kişi istihdam edilecek. 538317 numaralı işkur ilanına başvurular 3 mart 2020 tarihinde sona erecek. Personeller kredi kartı ile bankacılık ürünlerinin satışını gerçekleştirecekler. Sahada aktif olarak görevlendirilecek olan görevlilerin Yaş şartında 28 yaşını geçmemiş olması, Eğitim şartında en az ön lisans mezunu olması yada devam zorunluluğu olmayan üniversite öğrencisi olması, iletişim gücü kuvvetli ve ikna kabiliyetine sahip olan, müşteri odaklı ve ekip çalışmasına yatkın olan adaylar başvuru yapabilecekler. Buna göre erkek adayların askerlik şartlarında 2 yıl tecilli yada askerliğini tamamlamış olması gerekmektedir. Esnek çalışmaya uygun olması Hatay, Antakya, iskenderun’da ikamet edebilecek. haftanın belirli günleri geliş gidiş yapabilecek adayların daha önce mülakat aşamasından elenmemiş olması istenilmektedir

BANKAYA PAZARLAMACI ALIMI;

10 kişilik pazarlamacı alımlarında ise başvurular 5 Mart 2020 tarihinde sona erecek. Adayların satış konusunda kariyer yapmayı hedefleyen iletişim gücüne ve ikna becerine sahip olmaları, müşteri odaklı ve ekip çalışmasına yatkın olmaları, sehayat etmelerinde engel olmaması, erkek adayların askerliğini tamamlamış yada 2 yıl ertelemiş olmaları gerekli olacak.

Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapabilecekler. Yukarıdaki ilan numaraları ile işkur e-şube portalından arama yapabilecekler.

Editör: TE Bilisim