Türkiye’nin en köklü kamu kurumlarından biri olan PTT ile özel bankalar tarafından yayınlanan en son ilanlarda farklı pozisyonlarda personel istihdam edilecek olup özellikle adaylar en az 2.500 TL ile 3.00 TL arasında yüksek ücret ile istihdam edilecektir. İlgili alıma yönelik ilan ilgili kariyer sitesinde yayınlanmış olup başvuru şartlarını taşıyan her aday bu farklı pozisyonlarda ilana başvuru yapabilmektedir. Buna göre alım yapılacak olan kadrolar, başvuru şartları ve diğer detaylar ise haberin devamında yer almaktadır.

Başvuru Şartları ve Kadro Detayları

İlgili kariyer sitesinde yayınlan ilanda adaylar makam şoförü, gişe personeli, gişe yetkilisi olarak görev yapacak olup adayların birtakım şartları sağlaması gerekmektedir. Buna göre adayların sağlaması gereken şartlar şunlardır.

Burgan Bank tarafından PTT kanal yetkilisi alımda adayların en az ön lisans mezunu olma, ilgili alanlarda en az 2 yıl tecrübeli olması, satış yapmada kendine güvenen, diksiyonu düzgün, yoğun çalışma temposuna ayak uyduracak adaylar aranmaktadır.

İlgili ilana ulaşmak için: http://bit.ly/2LXANXu

Alternatif Bank gişe personeli alacak olup adayların üniversitelerin 4 yıllık ilgili bölümlerinden mezun olma, şube operasyonda en az 2 yıl deneyim sahibi olma, nakit ve kasa işlemlerini yürütebilecek adayların başvurması istenmektedir.

Başvuru linki: http://bit.ly/30ywJjE

HSCS makam şoförü alımı yapacak olup adayların Avrupa yakasında ikamet etme, en az lise mezunu olma, makam şoförlüğünde 5 yıl tecrübeli olma ve B sınıf ehliyete sahip olma gibi şartları sağlaması istenmektedir.

İlgili başvuru linki: http://bit.ly/2Kl2uGA

Editör: TE Bilisim