Türkiye genelinde 81 il ve 900 ilçede faaliyetlerini sürdüren Otuz'dan fazla bankadan bir tanesi olan Türkiye Kuveyt Türk'ün Kaşif alımı başvuruları başladı!

Kamu ve özel bankalarda benzer kadrolarda alımlar henüz bulunmuyor. Özellikle Türkiye'nin önemli bankası konumunda bulunan Kuveyt Türk'ün kaşif alımı adayları heyecanlandırdı. Başvurularda üniversite 4. sınıf öğrencileri değerlendirilecek Buna göre Bankada Kaşif olarak görev yapmak isteyen üniversite öğrenci adayları için başvuru şartları nedir? Kuveyt Türk'e kaşif başvuruları nasıl yapılacak ve ne zamana kadar başvuru devam edecek. Son olarak Kaşiflik mesleği ne işi yapar?

Kariyer Portalı üzerinden başvurular yapılabilecek. Kişisel gelişimine önem veren adaylar için bir yetiştirme programı olarak, eğitim değerlendirme kampı kapsamında sınırlı sayıdaki adaylar için ayrıcalık olacak. Bu kadrodaki alımlar sonucunda personeller belirli bir eğitim dönemine girecekler. Buna göre öncelikle satış ve pazarlama departmanındaki 2 aylık kampın ardından genel müdürlük departmanında görevlendirilecekler. 

KAŞİFLER NE KADAR GÖREV YAPACAKLAR?

Eğitim döneminin sonuna kadar görevlendirilme devam edecek ve üniversite eğitimlerinin tamamlanmasının ardından Kuveyt Türk Mt programları yada diğer kadrodaki istihdamlarda değerlendirilecekler. Yani kaşifler eğitim sonrası döneminde yönetici adayı olacaklar. 

DEĞERLENDİRİLME SÜRESİ NASIL OLACAK?

Online olarak kariyer portalı üzerinden başvuru yapan adaylar için mülakat ve online olarak yabancı dil ile yetenek testine tabi tutulacaklar. Daha sonra işe başarılı olan adaylar istihdam edilecekler. 

İlan detaylarına erişmek için http://bit.ly/2nyds3D linkinden başvuru koşullarına ve diğer detaylara erişilebilecek.

Ayrıca Kuveyt Türk, TEB, İş Bankası, Denizbank bankacı personeli alım ilanlarına haberimizden erişebilirler. 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim