Odeabank Personel Eleman Alımı

2015 15 Mart 2012 yılında kurulan Odea Bank bir anonim şirketidir. 20 Haziran 2012 tarihinde faaliyet izni için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na başvuruda bulunmuştur. 2 Ekim 2012 yılında da iznini almış ve faaliyete geçmiştir. Ana hissedarı Bank Audi olan Lübnan merkezli ve 11 ülkede var olan bölgesel bir gruptur.

Bankacılık ve finansın birçok biriminde hizmet vermekte olan Odea Bank bireysel, kurumsal, ticari, yatırım ve özel bankacılık hizmetlerinin hepsini sağlamaktadır. 5.000 ‘ yakın çalışanı ve hizmet veren Odea Bank daima kaliteli ve yenilikçi hizmet verme çabasındadır. Ülkemizde ve dünyada yepyeni bir banka olan Odea Bank yepyeni bir bankacılık anlayışı ile ortaya çıkmıştır.

Bütün müşterilerine aynı özen ve titizlikle yaklaşan Odea Bank ile ayrıcalıkların tadını çıkarın her zaman sağlıklı ve kaliteli çözümler sunan Odea Bank gelecekte de sizlere daima en iyi çözümleri sağlayacaktır. 2015 yılında daha da büyüyüp gelişmeyi hedefleyen Odeabank şube sayısını ve personel sayısını arttırma hedeflerindedir. Odea Bank personel alımı 2015 yılında da sizleri hayalinizdeki sahibi yapacaktır. Bankacılık sektöründe ilerlemeyi ve daima yükselmeyi hedefliyorsanız bu yeni bir banka ile mümkün! Daima yenilikçi ve kesin yaklaşımlarla ilerlemeyi hedefleyen Odea Bank ile bir adım önde olabilmek mümkün!

Sizlere her zaman etkili ve kaliteli çözümler sunan Odea Bank bankacılık anlayışını çok daha pratik ve yalın bir hale getiriyor. Sizlere daima hızlı çözümler sunacak Odea Bank ile sizde mutlu müşterilerimiz arasına girebilirsiniz. Hayatınızın her alanında sizlere kaliteli çözümler sağlayacak olan Odea Bank insan odaklı çalışmaları nedeni ile her zaman doğru yaklaşımlara sahip bir banka olmayı başarabilmiştir. Ülkemizde ve dünya da daima en iyiyi hedefleyen Odea Bank gelecekte de sizlere en iyi imkânları sunama çalışmalarında olacaktır.

Sistemli ve hızlı ilerleyen bankacılık anlayışı ile her zaman sizlere en doğru çözümleri getiren, eğitime ve kariyer hedeflerine önem veren, kariyerinizde ilerleme imkanı sağlayacak Odea Bank ile hayallerinize kavuşmak artık çok daha kolay! İlerleme çabalarınız için her zaman etkili ve doğru çözümler sunan Odea Bank sizlere en kaliteli çözümlerle yaklaşıyor. Hızla büyüyen bu sistemin bir parçası olabilir ve daima bir adım öne çıkabilirsiniz. Odeabank Personel Eleman Alımı İlanına Başvuruda bulunmak için alt kısımda verilmiş olan linki kullanabilirsiniz http://www.kariyer.net/odea-bank-a-s-is-ilanlari-c35622-p28158/