Ülkemizde 15 Mart 2012 tarihinde kurulan ve özellikle son zamanlarda uygun faiz oranlı kredi vermesi, mevduat faiz oranlarında yüksek kazanç ile müşteri memnuniyetini hat safhaya çıkarmasıyla birlikte Türkiye'nin en önemli bankalarından birisi olan Odeabank, kariyer başvurularını kabul ederek ailesini güçlendirmeye devam ediyor. Buna göre Odeabank, Türkiye'de kurulmuş yabancı sermayeli bankalardan birisi olarak bilinmekte olup şu anda 48 farklı şube ile aktif hizmet vermektedir. Şubeleri için yeni personel alımlarını sürdürmekte olan Odeabank CV ile müracaatları kabul ediyor.

Hangi Şartlar Aranıyor?

Odeabank pozisyonlara göre değişebilen şartlar arayabilmektedir ancak genel olarak kılık kıyafetine önem verir olmak, diksiyonu düzgün olmak, tercihen bankacılık, İİBF veya mühendislik fakültelerinden mezun olmak, insan ilişkilerinde başarılı olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki adaylar başvurularını nasıl yapabilir?

Başvurular Nasıl Yapılır?

Odeabank pozisyonlara göre başvuru almamakta adayların CV'leri üzerinden dönüşler gerçekleştirmektedir. Buna göre gişe görevlisi, bireysel satış temsilcisi, müşteri ilişkileri yetkilisi, çağrı merkezi personeli, temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi vb. gibi kadrolar için alımlar yapılmaktadır. Adayların hemen aşağıdaki linki takip ederek Aday Kariyer sayfasına üye olması ve müracaatlarını yapması gerekmektedir.

Başvuru Adresi: https://adaybasvuru.odeabank.com.tr/

Adım adım anlatım için aşağıdan mobil uygulamamızı indirerek detaylı bilgi edinebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim