Merkez Bankası yaptığı duyuru ile bünyesinde personel alımı yapacağını bildirdi. yapılan duyuruya göre Merkez Bankası farklı nitelik ve pozisyonlarda toplamda 18 personel alacak. Merkez Bankası 12 Araştırmacı ve 6 Yönetici Asistanı alacak. Ayrıca Alımlar Ankara ili için geçerlidir. 

Alım yapılacak kadrolar: 12 Araştırmacı ve 6 Yönetici Asistanı
Çalışma Şekli: Tam zamanlı/Kadrolu/Sözleşmeli
Çalışma Yeri Araştırmacı: Araştırma ve Para Politikası Genel Müdürlüğü (10 kişi), Bankacılık ve Finansal Kuruluşlar Genel Müdürlüğü (2 kişi)
Çalışma Yeri Yönetici Asistanı : İdare Merkezi/Ankara

YÖNETİCİ ASİSTANI: 

Merkez Bankası Yönetici asistanlığı kadrosuna başvuru yapacak adaylardan, yazılı ve  sözlü iletişim becerisi yüksek olmak, lisans yada yükseklisans mezunu olmak, MS office programlarını ileri düzeyde kullanabilmek, Planlama ve organizasyon yeteneğine sahip olmak, temsil yeteneği yüksek olmak, 01.01.1987 ve sonrası doğumlu olmak şartları aranacaktır. Bu kadroya başvuru yapacak adaylar başvurularını en geç 12 Mayıs 2017 tarihine kadar yapmaları şarttır. 

ARAŞTIRMACI : 

Merkez Bankası Araştırmacı alımı ilanına başvuru yapacak adaylar en geç 03 Temmuz 2017 tarihine kadar başvuru larını yapmaları gerekmektedir. Ayrıca adaylar, Belirtilen alanlarda lisans ya da yüksek lisans mezunu veya en geç 02.08.2017 tarihinde mezun olmak, ileri düzeyde ingilizce bilmek, sözlü ve yazılı anlama ve ifade yeteneğine sahip olmak, Eleştirel düşünme becerisine sahip olmak, Problem çözme ve analiz yönleri güçlü olan, Matematiksel akıl yürütme yeteneği yüksek olmak ve 01.01. 1987 tarihi ne sonrası doğumlu olmak şartları aranacaktır. 

Araştırmacı İlanı için Buraya Tıklayınız.
Yönetici Asistanı İlanı İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim