Merkez Bankası bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere geçtiğimiz aylarda yayımladığı ilana göre iki farklı ilan ile 40 personel alımı yapacak. Söz konusu personel alımı başvuruları 26 Ağustos 2019 tarihi itibari ile başlamıştı ve artık başvurularda son güne gelindi. Peki Sonuç ve SInav detayları nedir? Hangi kadrolarda alım yapılacak?

İLANLARIN DETAYLARI:

Merkez Bankası yayımladığı iki farklı ilana göre 25 kişilik boş kadro ile Bilişim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne tam zamanlı çalışacak Bilgisayar Mühendisi alımı yapacak. Bir diğer ilana göre ise, 15 kişilik boş kadro ile Araştırma ve Para Politikası Genel Müdürlüğüne Araştırmacı alımı yapılacak. Bu bağlamda Merkez Bankasına 40 personel alımı yapacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR?

Merkez Bankası 40 personel alımı başvurları geçtiğimz hafta 26 Ağustos 2019 tarihi iibari ile başlamış olup adaylar başvurularını en geç 03 Eylül 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını Merkez Bankası resmi internet adresi üzerinden İnsan kaynakları sayfasından (insankaynaklari.tcmb.gov.tr), aşağıdaki belgeleri yüklemek suretiyle elektronik yolla yapacaklardır. Şahsen veya posta ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.

SINAV YAPILACAK!

Başvurusunu yapmış olan adayların başvuruları incelemeye alınacak olup adaylar farklı sınav aşamalrından geçecekler. Sınav aşamaları aşağıda yer almaktadır.

  • Yazılı Meslek Sınavı
  • Kişilik ve Yetkinlik Testleri
  • Komisyon Mülakatı

Yukarıdaki ilgili sınavların tamamı eylül ayı içerisinde tamamlanacaktır.

Söz konusu ilanların başvuru şartları ve başvuru kılavuzlarına ulaşmak isteyen adaylar Buraya Tıklayarak ilana ulaşabilirler. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için son şans.

Editör: TE Bilisim