Mart 2019 BANKA MEMURU ALIMLARI

Türkiye geneli çok sayıda bankaya binlerce memur alımı yapılmaktadır. Bu bankaların listesine, alım yapılan kadrolara ve başvuru koşullarına yönelik bilgilendirmeye değinmeye çalışacağız. Banka memuru alımlarına başvurmak isteyecek adayların; T.C vatandaşı olması, askerlik hizmetini tamamlamış olması, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olması, herhangi bir yüz kızartıcı suç işlememiş ve hüküm giymemiş olması, bankacılık alanında kariyer hedeflemesi, banka tarafından yapılmış sınavlarda sözlü mülakat aşamasında başarısız olmamış olması, kendini geliştirmeye açık olması, mesai saatlerine özen gösterebilecek olması, dış görünüşüne dikkat etmesi, iyi derecede bilgisayar kullanabiliyor olması, güleryüzlü çalışmayı benimsemiş aynı zamanda da yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek olması beklenmektedir.

Merkez Bankası, İş Bankası ile Yapı Kredi Bankası, Akbank, Creditwest Bank, Türk Ekonomi Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası ve ING Bank bünyesine yapılan bu banka memuru alımlarına, bankaların kariyer sayfaları üzerinden erişim sağlanmaktadır. Ayrıca aşağıda da ilgili bankaların ilanlarına dair bağlantılar yer alacaktır. Bu bağlantıları tarayıcınızın adres satırına kopyalayıp yapıştırarak, ilanlara ulaşım sağlayabilirsiniz.

Yapı Kredi için > https://bit.ly/2l6hhZt
Akbank için > https://bit.ly/2HKr8Nl
Creditwest için> https://bit.ly/2MkcCzj
TEB için> https://bit.ly/2l6iAr5
Kuveyt Türk için> https://bit.ly/2JOAzjL
ING Bank için > https://bit.ly/2t59crp

Hangi kadrolara alımlar yapılıyor?

Banka ilanları arasında gişe yetkilisi, banka memuru, temizlik görevlisi, güvenlik personeli, strateji analisti, veri uzmanı, raporlama uzmanı gibi daha çok sayıda kadroya, binlerce personel alımı gerçekleştirilmektedir. Yayımlanan ilanlara, yukarıdaki bağlantılar üzerinden göz atarak başvurularınızı yapabilirsiniz.Türkiye geneli alımlarla alakalı problem yaşamanız durumunda bizlere yorumlar kısmından ulaşabilirsiniz.

TÜM BANKA MEMURU ALIMLARINA ULAŞMAK VE ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA UYGULAMALARIMIZI İNDİRİNİZ.

İOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ