Türkiye’nin birçok ilde faaliyet gösteren bankalarından biri olan Kuveyttürk tarafından 2020 yılında yapılması beklenen müfettiş yardımcılığı alımları başlıyor. İlgili kariyer sitesinde yer alan ilana göre Türkiye genelinde şartları sağlayan adaylar, İstanbul’da kurumun farklı şubeleri bünyesinde müfettişi yardımcısı olarak görevlendirilecek olup adayların sağlaması gereken şartlar, başvuru şekli ve ilana ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Başvuru Şartları Neler?

Kuvettürk tarafından 2020 için yapılacak olan müfettiş yardımcılığında adaylardan birtakım şartları sağlanması istenmektedir. Buna göre:

Genel başvuru şartlarının yanı sıra İşletme, İktisat (Ekonomi), Bankacılık, Finans, Muhasebe, Maliye, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret, Hukuk, İstatistik, Ekonometri, Yönetim Bilişim Sistemleri ve Matematik fakülte/bölüm/programlarından mezun ya da

Mühendislik fakültelerinin İşletme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Finans Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği ile Sistem Mühendisliği bölümlerinden, sayılan mühendislik bölümleri dışındaki mühendislik bölümlerinden mezun olanlar için İktisat, İşletme, Maliye, Bankacılık/Finans alanındaki yüksek lisans programları veya bunların yetkili makamlarca tanınmış, Türkiye ve yabancı ülkelerdeki eşleniklerimezun olan, çok iyi derecede İngilizce bilen, analitik düşünme ve problem çözme yeteneği gelişmiş, proje yönetimine ve ekip çalışmasına yatkın, yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen, katılım Bankacılığında görev yapmak için istekli adayların başvuruları alınacaktır.

Nasıl Başvuru Yapılır?

İlgili alım için başvuru yapmak isteyen adaylar için süreç; ilk olarak video mülakat, genel değerlendirme ve kişilik envanteri sınavlarını içeren online değerlendirme, online İngilizce sınav, yetkinlik bazlı mülakat, D3 değerlendirme merkezi sınavı ve panel mülakat şeklinde gerçekleşecektir. İlgili süreçler hakkında bilgi ise daha sonra adaylar ile paylaşılacaktır. Başvuru yapmak isteyenler için online başvuru http://bit.ly/3a0Kc8X adresinden yapılabilmektedir.

Editör: TE Bilisim