Kuveyt Türk Türkiye Geneli Yönetici Adayları Arıyor

Kuveyt Türk Katılım Bankası Bankacılık sektöründe personellerine 1989 senesinde başlayan ve ortaklığı dünya genelinde en büyük finans kurumlarından biri olan Kuwait Finance Hause olan Kuveyt Türk, günümüzde 300 den fazla Şubesi ve 5 bini aşkın personeli ile Sağlam Bankacılık ilkesi doğrultusunda gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Yönetim alanında yerel ve ülkeler arası tecrübeye sahip yönetici ve uzman personel kadrosu ile Yurdiçi ve Yurddışı gelişmeleri sürekli takipte kalan modern yönetim anlayışına sahiptir. 

Her yıl Türkiye'nin en rekabetçi MT programını adaylarına sunan Kuveyt Türk, bankacılık sektöründe ki 26. yaşını yine Türkiye'nin en nitelikli MT prgramı ile niteliklendiriyor.

Kuvet Türk Katılım Bankası Geleceğin yöneticisi Bugünün yönetici adaylarını arıyor. Sizde böyle köklü bir bankada geleceğin yönetici adayı olabilirsiniz. Kuveyt Türk Katılım bankasında yönetici adayı olabilmek için bazı genel niteliklere sahip olmalısınız.

Kuvet Türk Yönetici Adaylarında Aradığı Özellikler:

     - Stratejik bakış açısına sahip olan adaylar,

     - iyi derecede İngilizce bilen, tercihen ikinci yabancı dil bilen adaylar,

     - İletişim yeteneği iyi derecede gelişmiş olan adaylar, 

     - Müşteri odaklı çalışabilen adaylar, 

     - Teknolojiyi yakından takip eden adaylar,

     - Gözleri hep bir adım yüksekte olan adaylar, 

     - Kuveyt Türk Katılım bankasında gerçekten görev yapmak isteyen adaylar,

     - Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilen adaylar,

     - Proje yönetimine ve ekip çalışmalarına uygun olan adaylar,

     - İkna Kabiliyeti iyi olan, kendine güvenen adaylar,

     - Analitik düşüne bilme ve problem çözme yeteneği gelişmiş olan adaylar,

     - 2014 yılında mezun olmuş veya 2015 yılında mezun olabilecek durumda olan adaylar,

Kuveyt Türk bankasında yönetici adayı olabilmek için uygun adaylar olarak tercih edilecektir.

Bugünün Yönetici Adayı Genelceğin Yöneticisi 

MT Programının amacı Kuveyt Türk'ün gelecek yıllarda başırısını devam ettirecek ve daha üst seviyelere taşıyacak yöneticilerini hazırlamaktadır.  MT Programına Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden başarıyla mezun yönetici adaylarının katılımı hedeflemektedir. Yönetici adaylarının yoğun bir eğitiminden sonrası kuruma adaptasyonlarının ardından kariyer gelişim ve yönetim süreçleri yakından takip edecektir. Kişisel yetlinlik ve teknik yeteneklerinin üst seviyelere çıkartılması için profosyelen destek sağlanacaktır.

Geleceğin Yöneticileri Kuvety Türk MT'leri KT şubeleri ve genel müdürlük birimlerinde kendi yetkinlikleri ve istekleri doğrultusunda istihdam edilirler.

Kuvet Türk Yönetici Adaylarına bazı imkanlar sunmaktadır. İşte Sunacağı İmkanlar Şunlar:

     - Ücretsiz MBA sunulacaktır. Yani Yönetici adayları eğitimlerine ve çalışma hayatına uygun, Kuveyt Türk tarafından finanse ediecek eşzamanlı MBA yapma imkanı sunulacaktır. 

     - Bankacılık piyasanın önde gelen eğitim firmalarınca tasarlanmış Kuveyt Türk Özel Yönetici Adayları eğitim Programına katılım imkanı sunacaktır.

     - Kuveyt Türk Kariyer Yönetimi ve Özel Kariyer Planlama imkanları suacaktır.

     - Kuveyt Türk rekabetçi ve performas bazlı ücretlendirme ve diğer haklar sağlacaktır.

MT 2015 işe alım süreci

3 Mayıs 2015 Pazar Gün gerçekleştireceğimiz MT Tanıtım sunumu ve İngilizce sınavı ile başlayacaktır. Sınavdan başarılı olan Adaylarımız Kuveyt Türk Kariyer ve İşe alım ekibi tarafından yürütülen işe alım süreci değerlendirme merkezi uygulamalarına dahil edileceklerdir. Grup çalışması, sunum değerlendirme,  simülasyon ve diğer değerlendirme araçlarından oluşan değerlendirme süreci Türkiye’nin en profesyonel MT Seçme süreci olarak bilinmektedir.

MT 2015 işe alım sürecine başvuru için son tarih: 27 Nisan 2015 Pazartesi MT 2015 tanıtım sunumu ve İngilizce sınavı tarihi: 3 Mayıs 2015 

- Pazar Saat 09:30 Önemli Not: MT 2015 İngilizce sınavından yeterli notu alan adaylarımız MT değerlendirme süreci için hak kazanmış olacaklardır.

Kuveyt Türk Katılım Bankası Yönetici Adaylığına Başvuruda Bulunacaklar için Ek Bilgiler:

Alım Yapılacak Şehir: TÜM TÜRKİYE

Pozisyon Seviyesi: Deneyimsiz/Yeni Başlayan

Pozisyon Tipi: Tam Zamanlı

Tecrübe: Tecrübeli Yada Tecrübesiz.

Eğitim Seviyesi: Üniversite (Öğrenci), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Öğrenci), Yüksek Lisans (Mezun), Doktora (Öğrenci), Doktora (Mezun)

Kuveyt Türk Katılım Bankası Yönetici Adayı alımı ilanına başvuruda bulunacak adaylar Buraya Tıklayarak Başvurularını gerçekleştirebilir ve daha ayrıntılı bilgi alabilirler.

Editör: TE Bilisim