Kuveyt Türk Personel Alımı 2015

Kuveyt Türk Katılım Bankası personel alımı gerçekleştiriyor. Kuveyt Türk katılım bankası bünyesinin çalışan ihtiyacını karşılamak adına tüm Türkiye genelinde personel alımı gerçekleştiriyor. Sizde başvuruda bulunmak için aşağıda verilen detayları inceleyiniz.

Kuveyt Türk Katılım Bankası tüm Türkiye genelindeki şubelerinin çalışan ihtiyacını karşılamak adına personel alıyor. Kuveyt Türk Katılım Bankası İnsan Kaynakları departmanında görevlendirmek üzere bünyesine Kariyer ve İş Alım uzmanı vea yöneticisi alıyor. İlgili pozisyon için aranılan nitelikler ve iş tanımı aşağıda verilmiştir.

İŞ TANIMI:

Kuveyt Türk Katılım Bankası ailesinde çalışan Kariyer ve İşe Alım uzmanları, İşe alım sürecinde yetkili bazında mülakat tekniklerini kullanacak, İlgili departmanlar ile koordinasyon içinde yeni işe başlayan kişilerin kuruma adaptasyon süreçlerini kısaltacak ve kolaylaştıracak sistemler geliştirmek,yeni başlayan personellere ve mevcut personellere insan kaynakları prosedür ve politikaları iletmek, yeni işe giren personelleri deneme sürelerindeki personellerin performaslarını takip etmek ve sonuçlandırmak, Çalışanların Kuveyt Türk'ün orta ve uzun vadeli stratijelerinden haberdar olmalarını ve çalışanların günlük aktivitelerini bu stratejiler etrafında oluşturmalarını sağlamak, Kuveyt Türk Vizyon ve misyonunun her seviyede anlaşılmasını sağlamak ile sorumlu olan personeldir.

GENEL NİTELİKLER:

     - İngilizce bilen adaylar,

     - üniversitelerin İktisadi ve idari bilimler fakültesi, işletme mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun,

     - Tercihen insan kaynakları işe alım süresinde tecrübesine sahip olan adaylar,

     - Askerlik görevini tamamlamış olan adaylar ( Erkek adaylar İçin ),

     - İşe alım süreçlerine ilişkin teknik, prosedür ve politikalara hakim olan adaylar,

     - Planlama ve organizasyon yetenekleri gelişmiş ve bu planları hayata geçirme becerisine sahip

İlana başvuruda bulunacak olan adaylar alt kısımda verilmiş olan bağlantıdan yararlanabilirler.

http://www.kariyer.net/kuwait-turk-participation-bank/kariyer-ve-ise-alim-uzmani-yonetmeni-is-ilani-i1405462/?tmpsno=1&aramasonuc=1&isaramalog=-2&sirano=0&refno=11495_2047

Editör: TE Bilisim