Türkiye Genelindeki şubelerde Görevlendirilmek Üzere Kamu ve Özel Bankalara En Az 5000 TL Maaş ile Bankacı Personel Alımı Yapılacak!

Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdüren 30'dan fazla özel  ve kamu bankası var. Bu bankaların personel alımı ilanlarına başvurular devam ediyor. Eğitim düzeyinde; en az lise Önlisans ve Lisans mezunu olup herhangi bir İş tecrübesi olmayan, ya da herhangi bir bankada çalışırken kurum değiştirmek isteyen adayların başvuru yapabilecekleri kariyer meslek grubundan olan müfettiş, uzman yardımcısı ve denetçi gibi kadrolarda çok sayıda bankacı alımı gerçekleştirilecek. Adaylar Bu mesleklerde en az 5 bin TL maaşla göreve başlayabilecekler. Yapı Kredi Denetçi yardımcısı alımı yapacak başvuru şartları da şu şekilde açıklanmıştır.

DENETÇİ ALIMI;

Yapı Kredi'nin açıklamış olduğu Denetçi yardımcısı alım ilanına göre; bankanın uyum ve iç kontrol yönetimi alanında iş kontrol bölümünden görev yapacak adaylar için yeni bir ilan açıklandı. Adayların 4 yıllık eğitim veren üniversitelerden mezun olmaları 30 Eylül tarihi itibariyle mezun durumda olmaları ya da 1 yıl deneyim olmaları en az 26 yaşını geçmemiş olmaları İyi derecede ingilizce bilgisi olması, ofis programlarına hakim yazılı sözlü ve iletişim gücüne sahip ekip çalışmasına uygun, seyahat engeli olmayan adaylar başvuru yapabilirler. Yapı Kredi Bankası'nın merkezi teminat yönetim ve veri kalitesi uzmanı operasyonel itibar riski ve iş sürekliliği yönetim uzmanı, işlem görevlisi gibi kadrosundaki alımlar devam ediyor. https://bit.ly/2QxKP1T

MÜFETTİŞ YARDIMCISI ALIMI;

İş Bankası müfettiş yardımcısı kadrosunda 17 Ekim 2020 tarihinde online internet üzerinde bir sana gerçekleştirilecek. Başvurular 11 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecek. Müfettiş yardımcısı alımına başvuru yapacak adayların 30 yaşını doldurmamış olmaları gerekiyor. Almanca İngilizce ve Fransızca dillerinden birini iyi derecede konuşabilmeleri başvuru şartlarını sıralanmıştır. İş Bankası'nın Müfettiş Yardımcısı alımı için bankanın kariyer Portalı üzerinden ik.isbank.com.tr  sayfasından başvuru yapılabilecektir.

HALKBANK UZMAN ALIMI;

Diğer bankaların alanlarından bazıları şu şekildedir; Halkbank risk yönetimi Uzmanı alımı için ilan açıkladı. Bilgi güvenliği, bilgi teknolojileri fiziksel güvenlik gibi risk yönetimi alanlarında görevlendirilecekler. Risk yönetim uzmanlarının endüstri, matematik, bilgisayar bölümlerinden mezun olmaları ve 3 yıl iş tecrübesine sahip olmaları gerekmektedir.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim