Türkiye geneli en çok personel alımı yapmakta olan kurumlardan bir tanesi olan kamu bankaları boş bulunan pozisyonların doldurulması, daha fazla müşteriye ilgilenilebilmesi için personel alım ilanları yayımlamaktadır. Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıf Bankası personel alım ilanlarını resmi internet sitelerin bulunan açık pozisyonlar bölümü aracılığı ile kamuoyuna duyurduğu gibi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de personel alımı yapacaklarını duyurmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında başvuruların kabul edildiği görünüyor. Peki başvurular nasıl yapılıyor?

Genel Başvuru Yapabilirsiniz

Adaylar en çok kamu bankası olan Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıf Bankası'nda istihdam etmek istiyor. Peki bu bankalar personel alımı yapıyor mu? Şu an için açık pozisyonlarda her hangi bir kadro görülmüyor ancak genel başvuru adı altında başvurular kabul edilmekte olup adaylar öz geçmiş formlarını doldurarak başvuru yapabilir.

Eğer sizde başvuru yapmak istiyorsanız aşağıda belirtmiş olduğumuz adreslere girerek gerekli müracaat formları aracılığı ile öz geçmiş bilgilerinizi gönderebilirsiniz. Yapılan tüm genel başvurular kabul edilmekte olup bankalar boş bulunan pozisyonlar için personel alımı yapacağı zaman uygun gördüğü adayları çağırmakta ve adayların mülakatlarda da başarılı olması ile iş başı yaptırmaktadır. Sizde başvuru yapmak istiyorsanız aşağıda ki linkleri kullanabilirsiniz.

Ziraat Bankası
http://www.ziraatbank.com.tr/tr/Bankamiz/InsanKaynaklari/Pages/ZiraatteKariyer.aspx
Halk Bankası
https://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=2113
Vakıf Bankası
http://www.vakifbank.com.tr/is-basvurulari.aspx?pageID=127