İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyeleri tarafından yayımlanmış olan ilanlara göre farklı pozisyonlarda ve niteliklerde personel alımı yapılacak. Bu kapsamda İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde ilgili belediyelerin ilanları hakkında detayları ve kadro dağılımı hakkında bigiler vereceğiz.

ALIM YAPACAK BELEDİYE VE DETAYLARI:

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilanlara göre İzmir ve Mersin illerinde alım yapılacak. Bu kapsamda İzmir Büyükşehir Belediyesi Grandplaza Gıda ve Turizm İşletmeleri 1 kişilik boş kadrosu ile Santral Memuru alımı yapacak. Alımlar sadece Engelli adaylar için geçerli olacak ve çalışma niteliği Daimi olarak belirtilmiştir.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ise, 10 Beden İşçisi, 2 Yolcu taşıma Şoförü, 4 Ulaştırma ve Trafik Hizmetleri Teknikeri, 1 Rehber Öğretmen, 1 Marangoz, 1 Psikolog, 1 Mobilyacı, 3 Büro Memuru, 1 Kimya Öğretmeni, 1 Biyoloji Öğretmeni, 1 İç Mimar ve 1 Matematik Öğretmeni pozisyonlarında olmak üzere toplamda 27 kişilik kadro ile memur personel alımı yapılacak.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞVURU ŞARTLARI:

İzmir Bütükşehir Belediyesi bünyesin Santral Memuru pozisyonunda alım yapacak olup adaylardan, Lise Mezunu olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, 40 Yaşını doldurmamış olmak ve En az %60 Engelli raporu olmak gibi nitelikler aranacaktır.

Adaylar başvurularına 30 Ocak 2020 tarihinde başlayacak olup en geç 01 Şubat 2020 tarihine kadar gerçkleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular [email protected] adresine mail yöntemi ile yapılacaktır. İlan hakkında detyalı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlgili Bağlantı: https://media.iskur.gov.tr/35547/izmir-buyuksehir-belediye-grand-plaza-gida-turz-isl-a-s-01-02-2020.pdf

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞARTLARI VE DETAYLARI:

Mersin Büyükşehir Belediyesi alımlar farklı kadrolarda yapılacak ve adaylardan bu yönde genel olarak, En az lise mezunu olmak, ofis Programlarına hakim olmak, Diksiyonu düzgün olmak, Takım çalışmasına yatkın olmak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi nitelikler aranacak. Ayrıca bazı kadrolar için adayların ilgili Üniversitelerin Lisans mezunu olmaları gereklidir.

Başvurular ise, en geç 28 Ocak 2020 tarihine kadar yapılması gereklidir.

İlanın Detayları: https://media.iskur.gov.tr/35517/mersin-buyuksehir-belediyesi-kultur-sanat-bilim-ulastirma-a-s-28-01-2020.pdf

DİĞER BELEDİYE PERSONEL ALIMLARI BURADA

Editör: TE Bilisim