Türkiye İş Kurumu aracılığı ile Türkiye genelinde en az lise mezunu olan adaylar arasından banka personeli alımları yapılacak.

İŞKUR bir çok kadroda ve pozisyonda kamu ve özel firmalara personel alımları yapmaya devam ediyor. 20 Ağustos tarihi itibari ile 95 Bin'den fazla açık iş ilanı bulunan İŞKUR'da banka personel alımlarını aktarmak istiyoruz. Türkiye'de 30'dan fazla kamu ve özel banka bulunuyor. Türkiye genelinde il ve ilçelerde şubeleri bulunan bir çok banka da, açık bulunan kadrolarda alımlar için kendi insan kaynakları siteleri üzerinden alım ilanları yayımlıyor. İŞKUR üzerinden açıklanan ilan detayları ise şöyle;

BANKA GİŞE YETKİLİSİ;

Lise mezunu adayların başvuru yapabileceği gişe yetkilisi ilanına başvurular Trabzon ili için geçerli olacak. Adayların Trabzon ilinde ikamet etmesi, iyi derecede Arapça bilmesi ve en fazla 1982 doğumu olması gerekiyor. 24 Ağustos tarihine kadar başvuru devam edecek.

İlanlara erişmek için: https://goo.gl/NX7SqX

BANKACILIK MESLEK PERSONELİ;

Bankaların meslek elemanı alımlarında ise 50 açık ilan bulunuyor. Adayların lise mezunu olmaları, engelli kadrosunda ve % 40 ile engelli raporu bulunması, T.C. vatandaşı olması, 1983 ve sonrası doğumlu olmaları istenilmektedir. Ayrıca bankacılık ve finans deneyimi olanlar için yaş sınırı bulunmayacağı belirtilmektedir. ilanlara aşağıdaki bağlantıdan erişebilirisiniz.

İlanlara erişmek için: https://goo.gl/tXt1r7

Bankacılık ve sigortacılık meslek elemanı kadrosunda 4 kişilik alım yapılacak. Buna göre İŞKUR üzerinden bankacılık ve sigorta elemanı alımlarında bayan adayların 20-30 yaş aralığında bulunması önlisans mezunu olması, segem sigortacılık sertifikasına sahip olması gerekiyor. 1 kişilik Lisans mezunu alımında adayların 2 yıl deneyimli olmaları Bankacılık veya İBFF mezunu olmaları gerekiyor. 2 kişilik lisans ve ön lisans mezunu adayların ise iyi derece İngilizce bilmeleri, Office programlarına hakim olmaları gerekiyor.

İlanlara erişmek için: https://goo.gl/tr1AEk

ÇAĞRI MERKEZİ PERSONELİ

Toplamda 49 çağrı merkezi personeli alınacak. Çağrı merkezi personeli alımına başvuru yapmak isteyen adayların 18 ile 32 yaş aralığında olması, erkek adaylar için askerliği yapmış olmaları yada 2 yıl tecil etmiş olmaları, ön lisans mezunu olmaları gerekiyor.

İlanlara erişmek için: https://goo.gl/vMGFjf

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim