İŞKUR personel alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. Kamuya ve Özele yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre Bankacılık alanında alım yapılacak. Bu yönde Başvurular internet ortamında yapılacak ve başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler.

İLANLARIN DETAYLARI NEDİR?

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilanlara göre iki farklı alanda bankacılık alanında alım yapılacak. Bu yönde Banka Gişe Yetkilisi ve Bankacılık ve Sigortacılık meslek elemanı alanında alım yapılacak. Alımlar KPSS puanı olmadan yapılacak ve alım yapacak kurumları sizlere aktarıyoruz.

BANKA GİŞE YETKİLİSİ ALIMI:

İŞKUR'da Akbank gişe yetkilisi alım ilanı yayımladı. İlgili ilana sadece Engelli olan adaylar başvuru yapabielcek. Bu yönde Akbank Doğu Karadeniz Bölge Müdürlüğünde Bankacılık temel yetkinliklerine sahip gişe yekilisi alınacajç İlgili alımlar Mülakat ile yapılacak olup mülakat 12 Şubat 2020 tarihinde İŞKUR Engelli İş Koçluğu servisinde yapılacak.

Detaylar İçin : esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=7418

BANKACILIK VE SİGORTACILIK MESLEK ELEMANI ALIM İLANLARI:

Bankacılık ve Sigortacılık meslek Elemanı pozisyonunda alımlar, aşağıdaki kuruluşlara alınacak.

İlanların Detayları: esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=10897

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan bu ilanlara başvuru yapacak adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Alım yapılacak meslekte ilgili tecrübe ve bilgiye sahip olmak, Engelli adaylar için durumunu gösterir rapora sahip olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, En az lise mezunu olmak, Ön Lisans veya Lisans mezunu olmak gibi nitelikler aranacak.

Editör: TE Bilisim