Çalışma Bakanlığı'na bağlı İŞKUR iş ilanları sayfasından banka personel alımı ilanları açıklandı. Türkiye genelinde 35'ten fazla kamu ve özel banka bulunuyor. Bu bankaların 81 il genelinde 900’e yakın ilçesinde şubelerde, Ankara ve İstanbul illerinde bulunan genel müdürlüklerinde çok sayıda idari personel, yardımcı personel, banka personeli ve yönetici kadrolarında istihdamlar sağlanmaya devam ediyor. Türkiye'nin kamu bankalarından bir tanesi olan Halkbank Geçtiğimiz günlerde gişe görevlisi müfettiş ve uzman yardımcısı alımlarında Anadolu Üniversitesi işbirliği ile yeni bir sınav açıkladı. Bu sınava başvurular tamamlandı ve adayları yakın bir zaman içerisinde yazılı sınava girecekler. Özel bankalara gerçekleştirilecek alımlardan bir tanesi de İŞKUR üzerinden açıklandı. Bu ilan detayları şu şekilde.

BANKACI ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI;

QNB Finansbank Anonim Şirketi'nin Sakarya ve İstanbul İllerinde görevlendirmek üzere satış danışmanı Uzmanı alımı gerçekleştirilecek. Satış danışmanı alımı başvuru şartları şu şekildedir.

Yaş şartı; 28 yaşına geçmemiş olmak.

Eğitim şartları;  en az 2 yıllık meslek yüksekokulu mezunu ya da devam zorunluluğu olmayan üniversite öğrencisi olmak.

İkametgâh şartları; Sakarya ilindeki başvuru yapacak adayların bu il genelinde ikamet etmeleri, hafta içi bazı günler çevre il yada ilçelere gidiş geliş yapabileceğinden seyahat engelinin olmaması istenmektedir.

Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek. Satış Konusunda kariyer yapma hedefi bulunan. İletişim ve ikna becerisi yüksek ekip çalışmasına yatkın müşteri odaklı, erkek adayların askerliğini en az 2 yıl tecil ettirmiş olmaları ya da tamamlamış olmaları istenmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular nasıl yapılacak? Adayların resimli özgeçmişlerini hazırlayarak ilanda belirtilen mail adresine göndermeleri istenmektedir. Başvurular sadece mail ortamında gerçekleştirileceği ifade ediliyor. 00005558449 ve 00005541685 ilan numaralarından başvurular yapılabilecek.

Editör: TE Bilisim