Merkez Bankası Personel Alımı ilanı yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre Merkez Bankası bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Eğitim Seminer ve Dinlenme Sitesine Lise Mezunu Personel Alımı yapacak. Adaylardan aranan başvuru şartları ve başvuru bilgileri hakkında detayları sizlerle paylaşıyor olacağız.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası A.Ş. Naim Talu Eğitim Seminer ve Dinlenme Sitesi

Meslek Adı: Engelli Garson,

Açık İş Sayısı: 4

Deneyim Süresi: 2 Yıl

Niteliği: Geçici

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Merkez Bankası Eğitim Seminer ve Dinlenme sitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Garson alımı yapacak olup adaylardan başvuru şartları olarak, Tercihen Otelcilik ve Turizm meslek Listesi ya da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek bölümünde öğrenimini tamamlamış olmak, Türkiye İşçi Kurumu Nezdinde Engelli İşçi Statüsünde kaydı Bulunmak, İzmirin Menderes, Selçuk, Gaziemir, Seferihisar ilçelerinin birinde ikamet ediyor olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN NASIL YAPILACAK?

Merkez Bankası personel alımı için adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 10 temmuz 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 17 Temmuz 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını İlgili Tesise doğrudan yaparak mülakata girebilir veya [email protected] adresine e-posta ile CV göndrerek başvurularını yapabilirler.