Türkiye İş Kurumu banka personeli alımları için başvuru ekranı açtı. İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alımı ilanları arasında bankalarda yer aldı ve en az lise mezunu personel alımları yapılacak. Bizde İşin Olsa ekibi olarak İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan personel alımı ilanlarını sizlerle payylaşacağız.

ALIM YAPACAK BANKALAR?

İŞKUR aracılığı ile şimdilik 4 banka personel alım ilanı yayımladı. Alımlar farklı alanlarda yapılacak. Bu kapsamda alımlar farklı illerde yapılacak olup, Akbank, İş Bankasıi Vakıf Katılım Bankası ve İNG Bank bünyesine alım yapacak. İşte kadro dağılımı:

AKBANK : 2 Büro Memuru (Genel), 1 Beden İşçisi (Genel) ve 1 Banka Gişe Yetkilisi  alımı yapacak.

ING BANK ANONİM ŞİRKETİ: 1 Destek Personeli (Yardımcı Hizmetler) alacak.

TÜRKİYE İŞ BANKASI: 7 Beden İşçisi (Genel), 7 Büro Memuru (Genel) alacak.

VAKIF KATILIM BANKASI: 10 Banka Gişe Yetkilisi alınacak.

ŞEHRE GÖRE DAĞLIM:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlgili bankalara sadece Engelli adaylar başvuru yapabilecek. Ayrıca başvuru şartlarını taşıyan erkek ve kadın adaylar başvuru yapacak. Bunun dışında en az lise mezunu olmak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Engelli olduğunu gösterir rapora sahip olmak, Görevini yerite getirmesine engel olacak herhangi bir durumu olmamak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak, alım yapılacak pozisyon ile ilgili bilgiye sahip olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

İlgili ilanlar İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup başvurular başvurularda https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden elektronik ortamda veya İlgili İŞKUR il Müdürlüklerinden yapılacaktır. 

İnternet üzerinden başvuru yapacak adaylar yukarıdaki ilgili bağlantı açıldığında İŞYERİ ÜNVANI kısmına ilgili bankanın adını yazarak ARA butonuna tıklayarak ilgili ilanlara ulaşabilir ve ilanlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim