İŞKUR üzerinden yayınlanan son ilana göre Türkiye İş Bankası, büro memuru ve işçi kadrosu olmak üzere iki farklı pozisyonda alım gerçekleştirecek. Engelli adayların başvurabileceği bu kadrolara ilişkin detaylar ise haberin devamında yer alıyor.

İş Bankası Personel Alımı Detayları

Engelle vatandaşlarımızın istihdam edilmesi ve topluma kazandırılmasında büyük önem taşıyan ilanlardan biri de İş Bankası tarafından geldi. İŞKUR üzerinden açıkladığı ilana göre 7 büro memuru ve 3 büro işçisi kadrolarına toplamda 4 alım gerçekleştirecek. Başvuruda bulunan adaylar bankanın, Çorum, Muğla, Samsun illerinde büro memurluğu kadrosunda istihdam edilecektir. İşçi kadrosuna yapılan başvuruda ise adaylar Kırklareli şubesinde istihdam edilecektir.

Başvuru koşulları arasında T.C. vatandaşı olmak, 30 yaşını durdurmamış olmak, kamu haklarında yoksun olmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişkisi olmamak, bedensel, duygusal ve sosyal yeteneklerindeki özürleri nedeniyle çalışma gücünün en az %40'ından yoksun olduğunu tam teşekküllü devlet hastanesinden alınacak sağlık kurulu raporuyla belgelemek şeklinde yer almaktadır. Bunun yanı sıra adaylarda memur kadrolarında görev yapacak personelin ise ticaret meslek liseleri ve 2 yıllık meslek yüksekokullarında mezun olmaları da ilanların özel şartları arasında yer almaktadır.

İlgili kadrolara başvuruların tümü İŞKUR üzerinden yapılacak olup başvurmak isteyen adayların mutlaka İŞKUR’a kayıtlı olması gerekmektedir. Başvuru yapmak ve ilanı incelemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Editör: TE Bilisim