İşbankası şoför alımı yapılacak!

Türkiye İş Bankasına veri bilimci, veri mühendisi, veri mimarı kadrolarındaki personellerin başvurular 1 Şubat tarihinde tamamladı. Bu kadrolardaki alımlarda yapay zeka projelerinde görevlendirileceği açıklandı. 6 Şubat tarihinde sınava çağrı davet sonuçları açıklanacak. 9 Şubat tarihinde ise İstanbul ve Ankara işinde sınav yapılacak.

BAŞVURU TARİHİ;

Diğer ilanlardan bir tanesi de şoför kadrosunda açıklanmıştı. İş bankası şoför alımlarına başvurular halen devam ediyor. Adayların bu kadrodaki alım başvurularını 7 Şubat perşembe gününe saat 12:00'a kadar tamamlaması gerekmektedir. Başvurular internet ortamından alınacak. İlgili ilanın başvuru adresi ise cv.isbank.com.tr adresi üzerinden yapılabilecek. Alım sürecinde başarılı olan adyalar için görev teklifi banka tarafından yapılabilecek.

SINAV NE ZAMAN YAPILACAK?

Sınav tarihi 13 Şubat olarak açıklandı. Sınav sadece İstanbul ilinde yapılacak. Ayrıca başvuruları değerlendirme aşamasında adayların davet duyuruları için işbankası kariyer portalı üzerinden başvurularım ekranından görebilecekler. Görev teklifi yapılan adaylar için istenilen belgeleri hazırlamaları için süre tanınacak. Sunulacak belgelerin incelenmesi sonrasında gerçek dışı bilgi ve ren adaylar süreç dışı bırakılacak.

İlan detayları için tıklayın

Diğer gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim