Yeni şoför alım ilanı yayımlandı. İş Bankası tarafından yayımlanmış olan duyuruya göre.4 farklı şehirde şoför alımı yapılacak. Başvuru yapmak isteyen adaylardan bazı nitelikler aranacak ve bu nitelikleri yerine getiren adayların başvuruları kabul edilerek İstanbul Tuzla teknoloji ve Operasyon Merkezinde ( TUTOM ) yazılı sınav yapılacak. 

İş Bankası 4 farklı şehirde çok sayıda şoför alacak olup alım yapılacak iller ise, İstanbul, İzmir, Gaziantep ve Zonguldak olarak bebelirtildi. Adaylar bu iller için başvurularını İnternetten yapacak olup sınav sadece istanbul'da yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İş Bankası Şoför alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sağlık açısından görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Alım yapılacak olan, İstanbul-İzmir - Gaziante ve Zonguldak illerinde ikamet ediyor olmak, herhangi bir kurum veya kuruluşa mecburi hizmet yükülülüğü bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Daha önce İş Bankası tarafından yapılmış olan Şoför, Özel Güvenlik Görevlisi veya Operasyon Elemanı (Operasyon Destek Elemanı) sınavlarına katılmış ve başarısız olmamış olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile bağlantısı bulunmamaları gerekmektedir.

Eğitim şartı: En az lise veya ticaret meslek lisesi mezunu olmak.

Yaş Şartı: 6 Ağustos 1991 ve sonrasında doğmuş olmak.

Şoförlük için Belirtilen Özel Nitelikler: 06.08.2021 tarihine kadar geçerli bir psikoteknik değerlendirme belgesine sahip olmak, SRC1 ve SRC2 belgelerinden herhangi birine, SRC3 ve SRC4 belgelerinden herhangi birine sahip olmak ve 2017 yılından önce alınmış en az B sınıfı ehliyet veya 2017 yılından sonra alınmış en az D1 sınıfı ehliyet sahibi olmak şartları aranıyor.

BAŞVURULAR NE ZAMAN NASIL YAPILACAK?

Adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 18 Temmuz 2019 tarihi itibari ile başlayabilirler ve en geç 31 Temmuz 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir.Başvurular sadece cv.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Bankası Aday Kariyer Portalı üzerinden yapılabilecektir.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvurular arasından yapılacak değerlendirme sonucu sadece uygun bulunan adaylara, 2 Ağustos 2019 Cuma günü sürece ilişkin davet gönderilecektir. Sonuçları açıklanan adaylar ise 06 Ağustos 2019 tarihinde İstanbulda yazılı sınava katılacaklar.

Editör: TE Bilisim